Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták


2020-03-17 14:50:47  | cikk:  | 


Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták főképe
A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. március 16-án 17 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet munkatársai elmondták, hogy egy nő több ékszert levett a kiállított állványról, majd bevitte azokat a próbafülkébe, eltávolította róluk az áruvédelmi eszközöket, és a táskájába rejtette. Az áruház biztonsági őre ezt észlelte, és a főbejáratnál ellenőrizte a nő táskáját, melyből harminc darab ezüst- és aranyszínű kiegészítő került elő több tízezer forint értékben.

A járőrök a 30 éves pápai lakost elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy 16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították,...

2020-05-29 13:10:37

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 17 éves bakonykoppányi lánnyal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai oktatási intézményből 2020. február 7-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik...

2020-03-17 15:47:37

Lezárt akta: Osztálytársától lopott a lány, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:14:11

21 gépkocsit tört fel a pár, a rendőrök elfogták