Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták


2020-03-17 14:50:47  | cikk:  | 


Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták főképe
A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. március 16-án 17 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet munkatársai elmondták, hogy egy nő több ékszert levett a kiállított állványról, majd bevitte azokat a próbafülkébe, eltávolította róluk az áruvédelmi eszközöket, és a táskájába rejtette. Az áruház biztonsági őre ezt észlelte, és a főbejáratnál ellenőrizte a nő táskáját, melyből harminc darab ezüst- és aranyszínű kiegészítő került elő több tízezer forint értékben.

A járőrök a 30 éves pápai lakost elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-14 12:59:42

A rendőrök elfogták azt a férfit, aki sorompónak ütközött egy autóval


ajánlott cikk főképe

2020-02-08 15:50:36

Fokozott ellenőrzés Pápán


Közel hárommillió forintot csalt el munkahelyéről egy 41 éves nő, a pápai rendőrök gyanúsítottként hallgatták ki.

A Pápai Rendőrkapitányság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat nyomozást egy 41 éves pápai lakos ellen.

2020-02-11 09:24:11

Más árfolyamon váltott magának


ajánlott cikk főképe

2020-01-10 09:57:29

Ittasan okozott balesetet