Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták


2020-03-17 14:50:47  | cikk:  | 


Ékszereket lopott a nő, a rendőrök elfogták főképe
A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. március 16-án 17 óra körül, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet munkatársai elmondták, hogy egy nő több ékszert levett a kiállított állványról, majd bevitte azokat a próbafülkébe, eltávolította róluk az áruvédelmi eszközöket, és a táskájába rejtette. Az áruház biztonsági őre ezt észlelte, és a főbejáratnál ellenőrizte a nő táskáját, melyből harminc darab ezüst- és aranyszínű kiegészítő került elő több tízezer forint értékben.

A járőrök a 30 éves pápai lakost elfogták, majd előállították a helyi rendőrkapitányságra, és gyanúsítottként kihallgatták. Ellene lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A rendőrök Pápa belterületén igazoltattak egy 23 éves látrányi lakost 2019. december 13-án 9 óra 55 perckor. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Kaposvári Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja lopás miatt körözést bocsátott ki és elfogását rendelte...

2019-12-14 12:49:32

Körözték a látrányi férfit


ajánlott cikk főképe

2019-12-11 14:22:21

Szamurájkarddal sebesített


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 15:17:55

Agancstolvajokat fogtak el a rendőrök


Négy hatóság is körözte a 21 éves pápai férfit.

A járőrök 2020. január 20-án délelőtt Pápa belterületén igazoltattak egy 21 éves helyi lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfi ellen a Győri és a Pápai Rendőrkapitányság, valamint a Veszprémi és a...

2020-01-22 10:50:22

Több elfogatóparancs volt ellene érvényben