Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie


2020-03-17 16:12:52  | cikk: Babos Petra  | 


Annak az egyedülállónak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, nem kell kommunális adót fizetnie főképe
Pápa város vezetőségével egyeztetve a Pápai Nyugdíjasok Érdekvédelmi-Érdekképviseleti Egyesülete elnöke, Baán Éva minden nyugdíjasnak szeretné a tudomására hozni a következőket:
-A múlt hét közepén az egyesület honlapján felhívást tettem közzé, melyben kértem őket arra, hogy figyeljék a média közléseit, s tegyenek meg mindent az egészségük megóvása érdekében. A felhívás azt is tartalmazza, hogy akinek bármilyen gondja, problémája van, s segítségre szorul, az hívjon engem telefonon, hogy mielőbb tudjunk segíteni - mondta Baán Éva, aki hozzátette, a nyugdíjas egyesületen belül működő kisközösségek foglalkozásait lemondták egyelőre április 15-ig.
Baán Éva kiemelte, a több nyugdíjast is érintő kommunális adóval kapcsolatban, hogy annak az egyedülálló nyugdíjasnak, akinek a havi nyugdíja nem haladja meg a 114.000 Ft-ot, annak nem kell kommunális adót fizetnie.
-Mindenki megkapta az adóról szóló csekket, de aki a feltételeknek megfelel, annak egy nyomtatványt kell kitöltenie, hogy mentesüljön az adófizetés alól. Aki tehát megfelel a feltételnek, annak a nyugdíjasnak akár a hozzátartozója vagy megbízottja, a nyomtatványt átveheti az egyesület irodájában, a Széchenyi utca 4. szám alatt szerdánként 7 és 10 óra között. Hazaviszi a kérelmet, kitölti, aláírja a nyugdíjas, majd visszajuttatja az iroda postaládájába. Ezt mi összegyűjtjük, s továbbítjuk az önkormányzat felé. Ez azért is fontos, mert így nem egyenként kell bemenni ezt intézni, hanem mi megtesszük - tudtuk meg az elnöktől, aki hozzátette, nincs elkésve senki sem, hiszen március végéig meg lehet ezt tenni tekintettel a kialakult körülményekre.
Végül minden nyugdíjast arra kért, kövesse a média közléseit, s továbbra is nagyon vigyázzon mindenki magára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-17 18:48:54

Bontják a várkerti térköves járdákat


ajánlott cikk főképe

2020-09-20 19:53:37

Ars Sacra-koncert a Nagytemplomban


ajánlott cikk főképe

2020-09-27 20:35:06

Hétvégi járványügyi adatok


ajánlott cikk főképe

2020-08-23 20:51:01

Lezárják a Dózsa utca - Tókert utca kereszteződését