Lezárják a játszótereket


2020-03-18 08:23:14  | cikk: HuHa  | fotó: Babos Petra  | 


Lezárják a játszótereket  főképe
A Városgondnokság mától lezárja a város közterületein lévő játszótereket és korlátozza a nyilvános WC-k üzemelési idejét - minderről Bakó István intézményvezető tájékoztatta hírportálunkat.
-Úgy látjuk, az intézmények bezárásával egyidőben megszaporodtak a csoportosulások a játszótereken, ezért hasonlóan, mint más városokban mától mi is lezárjuk a játszótereket, vagyis tilos lesz a játszótereken tartózkodni. Erre táblákkal hívjuk fel a figyelmet - közölte, hangsúlyozva, a közterület-felügyelők ellenőrizni fogják a játszótér látogatási tilalom betartását. A városban 13 játszótér található, valamennyire érvényes az új szabály. A cél, hogy ne alakuljanak ki csoportosulások a közterületeken, hiszen a vírus továbbadásának elkerülésében a személyes találkozások mellőzése sokat jelenthet.
Bakó István arról is szólt, a jelenlegi rendkívüli helyzet ellenére a játszóterek karbantartási, felújítási munkái megkezdődtek, pótolják megrongált, leszerelt táblákat, frissítik a homokágyakat, megjavítják a sérült játékeszközöket és jövő héttől tervezik a festési munkákat is.
-Bízunk abban, hogy a mostani lezárások nem tartanak egész éven át és fel kell készülnünk nemcsak a szezonra, hanem a játszóterek minősítésére is.
A Március 15. téren a WC-t bezárták 

A Városgondnokság másik döntése a nyilvános illemhelyeket érinti: a Március 15. téri WC-t bezárták előreláthatólag március 31-ig, a Fő téri illemhelyet pedig 9-15 óráig működtetik. A működtetésben érvénybe lépett változás időtartama a későbbiekben módosulhat.
Bakó István arról is tájékoztatott, a Pápai Városi Piac működési rendjéről a hivatalos döntést ma 13 órakor ismerteti Unger Tamás alpolgármester.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-07 20:02:06

Folytatódik a vízvezeték-csere a Dózsa utcában


ajánlott cikk főképe

2020-07-30 13:54:42

Szerelik a közlekedési lámpákat a Somlai úton


ajánlott cikk főképe

2020-07-30 16:23:58

A megkülönböztetésről


ajánlott cikk főképe

2020-06-13 20:13:44

Társadalmi munka a Forrás tanösvényen