Nem végeznek szűrővizsgálatokat


2020-03-18 20:34:42  | cikk: Babos Petra  | 


Nem végeznek szűrővizsgálatokat főképe
Nem végeznek nem sürgős vizsgálatot a koronavírus-járvány ideje alatt. Ujváry Hajnalka, Pápa Város Önkormányzatának Egészségügyi Alapellátási Intézete intézményvezetője elmondta, a hétvégi rendelkezések értelmében a szűrővizsgálatok elvégzését a veszélyhelyzet megszűnéséig elhalasztották.
-Az emlőszűrések, a méhnyak- és a vastagbélrák szűrések, amelyeket a háziorvosok és központilag is szerveztek, felfüggesztésre került - tájékozatta hírportálunkat Ujváry Hajnalka, aki hozzátette, az új vizsgálati időpontok előjegyzése a járványügyi veszélyhelyzet ideje alatt szünetel. Az elmaradt vizsgálatokat a veszélyhelyzet elmúlását követően újraszervezik.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-01-15 10:27:29

Babapszichológia - lélek, fejlődés, viselkedés 2 éves korig


ajánlott cikk főképe

2020-01-20 23:51:50

Megkezdődött az ökumenikus imahét


ajánlott cikk főképe

2020-02-23 23:38:13

Kész kabaré volt


ajánlott cikk főképe

2020-04-23 08:44:36

Új út épül