Megújul a Fiumei utcai sporttelep öltözője


2020-03-20 16:20:38  | cikk: HuHa  | 


Megújul a Fiumei utcai sporttelep öltözője főképe
Felújítja a Fiumei utcai sporttelep öltözőépületét a Pápai Egyesített Labdarúgó Club - tudtuk meg Tóth Péter ügyvezető igazgatótól. Mint mondta, egy TAO-s pályázat adott lehetőséget a fejlesztésre, hiszen éppúgy, mint az előző években, sikeresen pályáztak tárgyi eszköz fejlesztésre. Erre már többször is volt példa, s ezekkel a forrásokkal látványosan korszerűsíthették a városi sportlétesítményeket.
A napokban kezdődött meg a bontási munka a Fiumei utcai sporttelepen

A Fiumei utcai sporttelepen néhány éve a füves játékér öntözőrendszert kapott, kiépítették a pálya megvilágítását, labdafogóval látták el a létesítményt - így az utánpótlás bajnoki mérkőzésekre és az alacsonyabb osztályú női mérkőzésekre alkalmassá vált.
-Mindezek ellenére volt egy fájdalmas pontunk: az öltöző, sem a sportolók, sem a játékvezetők nem tudtak már itt öltözni, a Perutz Stadionból jártak át. Így már nem hitelesíthető a pálya, szükségessé vált az öltöző felújítása - közölte Tóth Péter. A PELC ügyvezetője elmondta, 35 millió forintot költhetnek a beruházásra, az összeg 70 százaléka TAO-s pénzt, a többi önkormányzati támogatás.
Az öltözőépület toldalékát is lebontják

A meglévő épület egy részét lebontják, a megmaradó részt fogják kívül-belül felújítani és rendezik a környezetét is. Az öltöző mellett lévő régi ebédlőépületet lebontják, hiszen veszélyessé vált már. Az öltözők belül komfortosabbá válnak, más lesz a belső tagolás és nagy előrelépés, hogy az épületen kívülről megközelíthető mosdókat is kialakítanak a nézők és a hobbisportolók számára.
-Aki eddig ide belépett, a 70-es évekbe csöppent vissza, reméljük, hogy most néhány évtizedet előre tudunk lépni - fogalmazott az ügyvezető.

A beruházás a napokban kezdődött a bontással, ezt a feladatot a Városgondnokság nyerte el a versenyeztetési eljáráson. Bakó István intézményvezető arról tájékoztatott, feladatuk a régi ebédlőépület lebontása, az öltözőhöz tartozó toldalék lebontása, valamint a megmaradó épület előtti betonos, aszfaltos terület felszedése, valamint a bontási anyag elszállítása volt a feladatuk. A munkálatok már véget értek, vagyis hamarosan kezdődhet a megmaradt épület felújítása, korszerűsítése.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-14 15:08:50

MOB elnöki látogatás az épülő atlétikai központnál (frissítve)


ajánlott cikk főképe

2020-04-02 16:15:53

Kezdődik a Gróf úti járdafelújítás


ajánlott cikk főképe

2020-04-01 17:40:06

A szociális ágazatban dolgozók is ingyen utazhatnak, a képviselői tiszteletdíjak folyósítását felfüggesztették


ajánlott cikk főképe

2020-03-26 15:37:41

Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér