A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához


2020-03-23 13:37:12  | cikk: HuHa  | 


A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához főképe
Létrehoztunk egy csoportot a nyugdíjasok megsegítésére - közölte a Fidesz irodában tartott sajtótájékoztatón ma délelőtt Pozsgai Réka, a Fidelitas helyi elnöke. Mint mondta, szeretnének segíteni a koronavírus terjedésének megfékezésében és az idősek ellátásában.
-Szeretnénk abban segíteni, hogy az időseknek ne kelljen bevásárolni menni, gyógyszert kiváltani. Azt kérjük az idősektől, hogy maradjanak otthon és azokat a teendőiket, amik miatt ki kell lépni az utcára, bízzák ránk - fogalmazott.
Pozsgai Réka, a Fidelitas helyi elnöke  

A Fidelitas erről egyeztetett a Pápai Nyugdíjasok Egyesületének vezetőjével, Baán Évával, az idősek nála jelentkezhetnek, ha segítségre van szükségük, az önkéntes segítők rajta keresztül veszik fel a kapcsolatot a a szépkorúakkal. Mint megtudtuk, négy-öt taggal dolgoznak, őket rendszeresen tudják mozgósítani arra, hogy részt vegyenek az önkéntes tevékenységben.
A bevásárlásban, a gyógyszerek kiváltásában tudnak segíteni a fiatalok, akik maguk is nagyon ügyelnek a higiéniai és kapcsolattartási szabályok betartására, így szájmaszkban és gumikesztyűben keresik fel a segítséget igénylőket. A kezdeményezés ma indult, de már néhány telefonszámot kaptak a nyugdíjas egyesülettől, a segítségre szorulókhoz.
Pozsgai Réka köszönetet mondott a Fidesz helyi vezetőségének, amely minden támogatást megad ahhoz, hogy a fiatalok gördülékenyen segíthessék az időseket.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-26 16:26:43

Könnyes búcsú László atyától


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 22:45:28

Megindult a munka a Juhar utcában is


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 20:32:11

Mától látogatható a Dürer-kiállítás a kastélyban


ajánlott cikk főképe

2020-03-23 13:37:12

A Fidelitas segítséget ajánl az idősek ellátásához