Közösségi futás, egyénileg


2020-03-26 11:56:38  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: archív  | 


Közösségi futás, egyénileg főképe
A koronavírus-járvány közegészségügyi útmutatására vonatkozó intézkedéseket figyelembe véve a Pápai Futók tagjai idén nem együtt, hanem egyénileg gyűjtötték a kilométereket.

Március 21-én a 2019. októberi alkalom után ismét megrendezték a Kis Károly Emlékfutást, amit az ismert okok miatt mint közösségi futás nem tartottak meg, ám nem maradt el.

- Futócsoportunk az elmúlt években sok feladatot oldott meg szuperül együtt, éppen ezért azt tartottuk felelősségteljes döntésnek, hogy a közösségi futások más formában ugyan, de ne maradjanak el - mesélte Györkös Virág, főszervező. - Épp ezért „virtuál” futottunk, azaz az adott napon mindenki egyénileg gyűjtötte a vállalt kilométereket. Karcsi bácsinak mindenki nagyon sokat köszönhet, ezért tartottuk fontosnak, hogy az intézkedések ellenére is megemlékezzünk róla. Tiszteletére 49 futó aznap összesen 565 kilométert teljesített.

A XI. alkalommal megrendezett Országfutásra hasonlóan gyűjtötték a kilométereket a pápai és Pápa környéki futók. Március 13 és 22. között közel 100-an húztak futócipőt, a szervezők előzetesen pedig 1500 kilométerrel regisztráltak, amit végül jócskán sikerült túlszárnyalni.

- Nem együtt, mégis egy csapatként fantasztikus eredményt értünk el, hiszen - egy ideig - utolsó közösségi futásunkon 94 sportoló összesen 2.970 kilométert futkosott össze, ami kis híján a duplája az előzetesen vállalt távnak. Gratulálok mindenkinek, azt gondolom, megmutattuk, hogy a nehéz időkben is össze tudunk fogni és csapatként egy jó ügy mellé állni - mondta Györkös Virág.

A XI. Országfutáson 27.072 regisztráció 354.574 km-t teljesített.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-20 13:57:39

Online mozgáskampányt indított a Magyar Diáksport Szövetség


ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:30:35

Az MLSZ felfüggeszti az utánpótlás-bajnokságokat


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 13:19:27

NB III: Esély a folytatásra?


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 13:42:18

Március 18-ig lehet nevezni a kispályás bajnokságra