Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér


2020-03-26 15:37:41  | cikk: Babos Petra  | fotó: Varju Kitti /MH Pápa Bázisrepülőtér  | 


Több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át az MH Pápa Bázisrepülőtér főképe
Tíz tonna almával támogatta a Magyar Honvédséget Bíró Csaba vállalkozó. A nagyvonalú adományból az MH Pápa Bázisrepülőtér is több száz kilónyi gyümölcsöt vehetett át.
Március 26-án a reggeli órákban érkezett meg az MH Pápa Bázisrepülőtérre az a gyümölcsszállítmány, amelyet adományként kapott a Magyar Honvédség teljes állománya. Bíró Csaba vállalkozó tíz tonna almával járult hozzá a honvédek ellátásához, amelyből a pápai katonák is részesedtek. A koronavírus-járvány miatt szigorított biztonsági intézkedések vannak érvényben, így a több száz kilónyi gyümölcs is csak többszintű ellenőrzést követően juthatott el a pápai bázis étkezdéjének raktárába. Az adományt Pápára szállító jármű vezetőit egy egészségügyi ellenőrzést követően engedték be a bázis területére, majd egy felvezető autó a legrövidebb úton kísérte el az átvételi ponthoz a szállítmányt. Az almákat védőfelszerelésben, a higiéniai és járványügyi előírásokat maximálisan betartva Némethy Tamás törzszászlós, az MH PBRT vezénylőzászlósa és Csombó József százados, logisztikai főnökhelyettes vette át az étkezde munkatársaival közösen.
Az MH Pápa Bázisrepülőtér teljes személyi állománya nevében Gadó Imre alezredes, az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnokhelyettese mondott köszönetet Bíró Csabának, aki a nagylelkű adományával hozzájárult a Magyar Honvédség élelmezéséhez.
-Kihívásokkal teli időszak előtt állunk, és az ilyen emberi gesztusok mutatják meg igazán, hogy nehéz körülmények között is kölcsönösen számíthatunk egymásra. Mi, katonák továbbra is ott segítünk, ahol szükség van ránk. Nemcsak a jelenlegi veszélyhelyzetben, hanem mindig hazánkat és a magyar embereket szolgáljuk” - mondta el Gadó Imre alezredes, az MH Pápa Bázisrepülőtér parancsnokhelyettese.
Az MH Pápa Bázisrepülőtér rendszeresen biztosít gyümölcsöt a szolgálatot teljesítő kollégák részére. A szokásos reggeli-, ebéd- és vacsoramenük is változatos és tápláló étkezést jelentenek a katonák és honvédelmi alkalmazottak számára. Az ajándékba kapott almaszállítmány tovább erősíti az egészségmegőrzést, amely egy világméretű, súlyos járvány idején rendkívül fontos nemcsak a honvédelemben dolgozók, de minden embertársunk számára - olvasható az MH Pápa Bázisrepülőtér sajtóközleményében.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-07 22:12:30

Tényleg megérdemlik - 25 éves a Pápai Musical Stúdió


ajánlott cikk főképe

2020-06-24 19:34:24

Pénteken nyit a termál és az uszoda


ajánlott cikk főképe

2020-04-09 22:48:55

Az országos központi készletből is kap védőfelszereléseket az ESZI


ajánlott cikk főképe

2020-04-27 13:17:36

Megújul a víztorony tetőszigetelése