Otthon készülnek a Perutz játékosai


2020-03-30 18:48:12  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Otthon készülnek a Perutz játékosai főképe
Ahogy arról korábban beszámoltunk, a koronavírus járvány miatt a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) felfüggesztette valamennyi versenyrendszerében lebonyolításra kerülő bajnokságát. A felfüggesztést követően a Perutz FC vezetősége azonnali hatállyal beszüntette az edzéseket, így a keret és a szakmai stáb a március 14-ei, gólnélküli döntetlenre végződő Sárvár elleni bajnokin találkozott utoljára. A jelenlegi helyzetről és a jövőről Glatz Lajost, a Perutz FC ügyvezetőjét kérdeztük.

- Az ide vonatkozó rendelkezések alapján a stadion nem látogatható, a játékosok otthon, Lengyel Ferenc vezetőedző által összeállított edzésterv alapján tartják formában magukat - tájékoztatott Glatz Lajos. - A vezetőség azon dolgozik, hogy a kialakult helyzetben mindenki számára elfogadható és finanszírozható megoldást találjon, ami - mondanom sem kell - sok más klubhoz hasonlóan számunkra is nagy fejtörést okoz.

A munka teljesen nem állt meg, hiszen a játékosok mellett a vezetőség is dolgozik, többek között már megkezdődött a „felkészülés” a következő kiírásra, az adminisztratív teendőket el kell látni a nevezéshez, amik ugye licenc-feltételekhez vannak kötve.

- Nehéz lenne megmondani, hogy a tavasz hátralévő részével mi lesz, sajnos benne van a pakliban, hogy itt már tavasszal nem lesz bajnoki mérkőzés. Várjuk az MLSZ hivatalos állásfoglalását, mi addig is az előírások szerint a szükséges licenc nevezési dokumentációkat készítjük és adjuk be. A benyújtási határidő április 10., a hiánypótlás április 25-ig, a versenybizottsági határozat április 30-ig, a fellebbezés május 10-ig, a fellebbviteli bizottsági határozatok kiküldése május 15-ig megtörténik. Nevezni július 4-ig lehet, bízom benne, hogy hamarosan javulni kezd a helyzet és a lehető leghamarabb ismét pályára tudunk lépni - bizakodott az ügyvezető.

A Perutz FC 19 fordulót követően az 5.helyen áll az NB III nyugati csoportjában.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 10:23:01

Győrben folytatja a PELC nevelés


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 23:20:05

Meggyőző játék, szép Perutz gólok


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél