A járvány elleni védekezésre fordítják a képviselői tiszteletdíjakat - újabb polgármesteri rendelet született


2020-04-01 15:02:18  | cikk: HuHa  | 


A járvány elleni védekezésre fordítják a képviselői tiszteletdíjakat - újabb polgármesteri rendelet született főképe
Újabb polgármesteri rendeletet hirdetett ki nem sokkal ezelőtt dr. Áldozó Tamás. Mint mondta, április 1-jei hatállyal módosította a város önkormányzata képviselő-testületének szervezeti és működési szabályzatáról szóló önkormányzati rendeletet.

-Április 1-jei hatállyal felfüggesztem a képviselő-testület tagjainak és a külső bizottsági tagoknak járó tiszteletdíjak folyósítását a járványveszély elrendelésének idejére - jelentette ki. Az így megtakarított pénzt - ez körülbelül 4 millió forint havonta - a védekezés költségeihez fogják átcsoportosítani.

A városvezető kiemelte, mivel a polgármester és az alpolgármester nem kap képviselői tiszteletdíjat, ezért  ő és Unger Tamás azt vállalta, hogy a képviselői tiszteletdíjjal azonos mértékű támogatást fizetnek minden hónapban az Egyesített Szociális Intézmény mellett működő alapítvány számlájára.

(További részletek a sajtótájékoztatóról hamarosan.)

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-11 19:52:38

Képviselők az épülő atlétikai centrumnál


ajánlott cikk főképe

2020-07-01 17:16:10

Hét turnusban kínál nyári tábort a Kékfestő


ajánlott cikk főképe

2020-08-06 10:52:44

Múltidéző séta a zsidó temetőkben


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 12:24:16

Kovács Ottó lett a Pápai Katasztrófavédelmi Kirendeltségvezető