Elismerték a munkájukat


2020-04-06 20:29:20  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elismerték a munkájukat főképe
Az elmúlt tíz évben a Bozsik Programban végzett munkájáért négy pápai szakember részesült a Magyar Labdarúgó Szövetség elismerésében.

2020. március elején az MLSZ Grassroots Igazgatósága a Bozsik Intézményi-programban 2010 és 2020 között kiemelkedően tevékenykedő szakembereit munkájuk elismeréseként egy különleges díjazásban részesítette. Veszprém megyéből heten, Kovács Zsolt (Ajka), Hanzmann László (Tapolca), Matolcsi István (Veszprém) mellett Pápáról Horváth Imre (Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola), Pődör Ákos (Batthyány Lajos Batthyány Lajos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégium) Nagy Géza (Pápai Weöres Sándor Általános Iskola) valamint Koncz Sándor (Pápai Weöres Sándor Általános Iskola) kapta meg az elismerést.

- Valamennyien már nagyon rég óta dolgozunk a Bozsik Programban és az elmúlt tíz év munkájáért kaptuk ezt az erkölcsi elismerést - nyilatkozta az egyik pápai díjazott, Koncz Sándor. - Ennek a programnak elsősorban az a célja, hogy a közoktatási intézmények (iskolák, óvodák) gyermekei számára a rendszeres edzéslehetőséget biztosítsa, megszerettesse és népszerűsítse a labdarúgást, egészséges életmódra neveljen valamint szélesítse a magyar labdarúgás utánpótlásbázisát. Az elmúlt években rengeteg ovis és iskolás fordult meg Pápán a fesztiváljainkon, ahol szakképzett edzők iránymutatása mellett végezték a gyerekek a feladatokat, mérték össze tudásukat. Bízom benne, hogy hamarosan minden visszatér a régi kerékvágásba és tudjuk folytatni a megkezdett munkát - mondta a Weöres testnevelője.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-08-25 10:22:00

Elmarad a Perutz FC szerdai bajnokija


ajánlott cikk főképe

2020-08-13 17:50:33

Bronzéremmel tért vissza Ferenczi Balázs


ajánlott cikk főképe

2020-08-10 18:06:53

Műugró bemutató a Várkertfürdőben