Nyugodt hétvége áll mögöttünk


2020-04-14 17:20:57  | cikk: HuHa  | 


Nyugodt hétvége áll mögöttünk főképe
Az ünnepi hosszú hétvége nyugodtabban telt, mint az előző esztendőkben - tudtuk meg Szabó Péter rendőr főhadnagytól, a Pápai Rendőrkapitányság kiemelt megelőzési főelőadójától. Érdeklődésünkre elmondta, mint minden ünnepi időszakban, most is fokozott rendőri jelenléttel készültek a négy napra, az idei húsvétkor azonban nem történt olyan esemény, mely a lakosság szubjektív biztonságérzetét negatívan befolyásolta volna, vagy a közrendet, közbiztonságot megzavarta volna.
Az árokban landolt, a gépkocsivezető megsérült

-Az elmúlt négy napban kollégáim két anyagi káros és egy személyi sérüléses baleset helyszínén intézkedtek. A személyi sérüléssel járó eset vasárnap délután Nemesszalók külterületén történt, egy járművezető eddig tisztázatlan okból áttért a menetirány szerinti bal oldalra, letért az útpályáról és a vízelvezető árokba csapódott. A baleset során a gépjárművezető nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - közölte a főhadnagy. A kiemelt megelőzési főelőadó arról is szólt, a húsvétkor tartott ellenőrzések során egy ittas vezetőt szűrtek ki a forgalomból, ellene ittas járművezetés vétsége ellen indult eljárás.
Szabó Péter rendőr főhadnagy dr. Varga Balázs rendőr alezredessel (szemben) egyeztet

Bűnügyi, közrendvédelmi szempontból is nyugodt volt az ünnep, személy elleni erőszakos bűncselekmény, közrendet, köznyugalmat megzavaró cselekmény miatt nem kellett intézkedniük a pápai rendőröknek.

A kapitányság munkatársa arra figyelmeztetett, bár most kevesebb a közlekedő az utakon, a KRESZ szabályait ugyanúgy be kell tartani. Azt kérte, a kerékpárosok - még szabadidős sporttevékenységük idején is - ahol lehet, a kerékpárúton közlekedjenek, a gyalogosok pedig a járdán haladjanak, az úttesten való áthaladáshoz pedig a gyalogos-átkelőhelyet vegyék igénybe.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-05 11:26:33

Beck Zoli és a Szívemhez szorítom


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 17:35:05

7 milliárd forint


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 18:16:09

Főzés és jó hangulat - Semmelweis-nap Döbröntén


ajánlott cikk főképe

2020-06-16 11:26:10

A tarczys Rátz Marcell országos első helyezett lett egy irodalmi pályázaton