Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


2020-04-15 10:54:32  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Átalakulhat a városi kispályás bajnokság főképe
Valószínűleg szeptemberben kezdődhet a megyeszékhelyen az a városi kispályás labdarúgó-bajnokság, amelyet teljesen átszerveztek a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) Veszprém Megyei Igazgatóságának égisze alatt - írja a veol.hu.

A tavasz beköszöntével nemcsak Veszprémben, hanem Pápán is elrajtolt volna a kispályás pontvadászat, de a koronavírus-járvány miatt halasztani kellett a kezdést, valószínűleg ősszel indulhat a műfüves küzdelem.

- Alaposan átalakul a veszprémi kispályás futballbajnokság - mondta el Finta Péter, az MLSZ Veszprém megyei igazgatója. - Az utóbbi években két liga működött a megyeszékhelyen, most ezek egyesülnek, a torna pedig bekerül az MLSZ rendszerébe.

Az igazgató hozzátette, a szövetség tervei közé tartozik, hogy a pápai kispályás bajnokságot is bevonják a rendszerbe, a részletek kidolgozása még folyamatban van.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 09:58:10

Ülésezett a Fegyelmi Bizottság


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 12:03:55

Elmarad a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-05-11 18:48:39

Törölték a vízilabda évadot


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba