Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


2020-04-15 13:08:21  | cikk:  | 


Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították főképe
A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 27 éves sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint egy 27 éves pápai lakos Marcaltő külterületén, a 8404-es számú úton közlekedett Skoda típusú autóval 2019. június 10-én éjjel. Haladása során a járművel áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd összeütközött a szemből érkező gépkocsival. A baleset következtében a vétlen gépkocsi vezetője és három utasa könnyű sérüléseket szenvedett, a 27 éves férfi nem sérült meg. A helyszíni szemle során a balesetet okozó sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, ezért őt a rendőrök további mintavétel céljából előállították. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


A járőrök 2020. június 8-án délután Bakonyszentiván egyik utcájában igazoltattak egy autóval közlekedő 22 éves pápai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Rendőrkapitányság 2020. október 16-ig eltiltotta a járművezetéstől....

2020-06-09 13:26:28

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 17 éves bakonykoppányi lánnyal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai oktatási intézményből 2020. február 7-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik...

2020-03-17 15:47:37

Lezárt akta: Osztálytársától lopott a lány, a rendőrök elfogták