Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították


2020-04-15 13:08:21  | cikk:  | 


Ittasan vezetett és balesetet okozott a férfi, a rendőrök előállították főképe
A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, amelyet egy 27 éves sofőrrel szemben folytatott.

Az eljárás adatai szerint egy 27 éves pápai lakos Marcaltő külterületén, a 8404-es számú úton közlekedett Skoda típusú autóval 2019. június 10-én éjjel. Haladása során a járművel áttért a menetirány szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd összeütközött a szemből érkező gépkocsival. A baleset következtében a vétlen gépkocsi vezetője és három utasa könnyű sérüléseket szenvedett, a 27 éves férfi nem sérült meg. A helyszíni szemle során a balesetet okozó sofőrrel szemben végzett alkoholszondás vizsgálat pozitív eredménnyel zárult, ezért őt a rendőrök további mintavétel céljából előállították. Ellene járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének gyanúja miatt folyt büntetőeljárás.

A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-26 16:26:31

A közös cél érdekében


Lopás miatt folyt büntetőeljárás egy 30 éves ózdi lakos ellen, a Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2020. augusztus 2-án délután, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőröknek az üzlet...

2020-08-06 17:13:08

Elfogták a rendőrök az italtolvajt


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki a 36 éves nőt.

Lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás egy 36 éves pápai lakos ellen a helyi rendőrkapitányságon. A nő 2020. június 13-án délután egy pápai üzlet próbafülkéjében...

2020-06-17 08:15:44

Bolti tolvaj rendőrkézen