Újabb védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek


2020-04-20 14:56:30  | cikk: hp  | 


Újabb védőfelszerelések a kórháznak és a mentőknek főképe
Húsvét előtt vehette át a Pápai Társadalmi Összefogás elnevezésű közösségi csoporttól a pápai kórház és a mentőállomás a védőfelszereléseket. Ma újabb nagy mennyiségű védőfelszereléssel érkeztek a csoport képviselői.
Először a kórházhoz szállította ki Erdősi Csaba, Zsidai Richárd és dr. Kádár Szabolcs, ahol a szállítmányt dr. Havrilla Gyula orvosigazgató vette át az adományt.
-Hatalmas segítség a kórháznak a védőfelszerelés. A központi ellátmányunk megfelelő, de minden plusztámogatásnak örülünk. A mai napon 90 darab védőköpeny, 75 darab kamásli, 195 darab cipővédő, 22 darab védőszemüveg, 200 darab gumikesztyű, 16 darab speciális szemüveg, 4 darab védőnadrág, 80 darab arcvédőplexi, 4 liter extra fertőtlenítő folyadék és 300 darab FFP2-es arcmaszk érkezett. Köszönjük szépen a felajánlást, a támogatásukat - mondta az orvosigazgató.
Dr. Havrilla Gyula orvosigazgató minden segítőnek köszönetet mondott

Ezt követően a pápai mentőállomásra is elvitték az adományt, oda Csörnyi Csaba, Keresztes Attila és Erdősi Csaba szállította ki a védőfelszereléseket.
A helyszínen Csörnyi Csaba elmondta, a pápai mentőállomásra másodszor hoztak a szállítmányból.
Keresztes Attila, Erdősi Csaba és Csörnyi Csaba a mentőállomás előtt az adománnyal

-Ezúttal 220 darab FFP2-es maszkot, 200 darab háromrétegű orvosi maszkot, 30 darab köpenyt, 200 darab steril műtősmaszkot, 10 darab speciális szemüveget és 20 darab arcvédőplexit vehettek át - tudtuk meg Csörnyi Csabától, aki hozzátette, a társadalmi összefogás az maga a lokálpatriotizmus. Kiemelte, csodálatos érzés, hogy részese lehet a csoportnak, s reméli, a jövőben is folyatódni fog ez a nagy összefogás, mert hatalmas szükség van rá.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-09 15:39:55

A szentmisék megtartásának szabályai is tovább enyhültek


ajánlott cikk főképe

2020-08-17 17:06:22

Elhunyt az egyik koronavírusos idős beteg


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 18:16:09

Főzés és jó hangulat - Semmelweis-nap Döbröntén


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 16:35:03

Húsz buszmegálló újul meg