Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


2020-04-22 18:58:51  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: 2060.blog.hu  | 


Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin főképe
Már 350 felett jár az eladott jegyek száma a láthatatlan Bicske - Perutz FC bajnokira, rengetegen beszálltak az akcióba.

Ahogy arról korábban hírt adtunk, nem mindennapi sporteseményre invitálja az NB III-as labdarúgó bajnokság 10. helyén álló Bicskei TC a szurkolókat, melynek keretében jótékonysági virtuális bajnoki mérkőzést „rendeznek”.

Május 3-án vasárnap 17 órakor kezdődne a Bicskei TC - Perutz FC NB III-as bajnoki mérkőzés, ám a koronavírus-járvány miatt szünetel a pontvadászat, így a pápaiak ebben az időpontban biztosan nem lépnek pályára. A mérkőzés láthatatlansága ellenére mégis nézőcsúcsra számítanak, meg szeretnék mutatni, hogy a futball képes legyőzni a járványt, nem utolsó sorban pedig jótékonysági gyűjtésre használják az eseményt.

- A befolyó bevételt teljes egészében az ország második legfertőzöttebb megyéjében található Bicskén a járvány által leginkább sújtott családok megsegítésére használjuk fel élelmiszercsomagok és védőeszközök átadása formájában. A kezdés időpontjában történelmi élő közvetítéssel jelentkezünk a Bicskei TC Facebook oldalán minden nézőnk számára a Kerecsendi Kiss Márton utcai stadionból kulisszatitkokkal és érdekességekkel, valamint a végleges nézőszám és bevételi adatokkal. Minden jegyvásárló külön erre az alkalomra nyomtatott és Vukmir Dragan szakmai igazgató által eredetiben dedikált emlék-belépőjegyet kap postai úton vagy személyes átvétellel - adtak tájékoztatást a szervezők.

A 2060.blog.hu tájékoztatása szerint csak szerdán 130 belépő talált gazdára, az akcióból még 11 nap van hátra, joggal reménykedhetnek nézőcsúcsban.

Jegyekhez jutni a következőképpen lehet:

- Elsősorban a kontaktmentes vásárlást javasoljuk, ezért vásárlási szándékod esetén a 800 Ft/db árat kell átutalnod a BTC 1912 Labdarúgó Kft 50420410-10000850 számú bankszámlájára, a megjegyzés rovatban a postacímed feltüntetésével. A nevedet itt csak akkor írd meg, ha nem a saját számládról küldted a pénzt. Természetesen a 800 Ft többszörösével, több jegy megvásárlásával is segítheted a nemes célt, mi tudni fogjuk, hogy annyi jegyet küldjünk, ahányszor 800 forinttal segítettél.

Találkozunk május 3-án a BTC-Pápa virtuális mérkőzésen! Győzzön a futball és döntsünk együtt nézőcsúcsot!"

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-11 19:52:06

Zártkapus meccsek várnak a Perutz FC-re


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-04-16 10:44:42

Vége a diákolimpia idénynek