Pozitív lett az alkohol szonda, eljárás indult a nő ellen


2020-04-27 14:06:48  | cikk:  | 


Pozitív lett az alkohol szonda, eljárás indult a nő ellen főképe
Ittasan ült volán mögé, majd fának hajtott a 38 éves sofőr.

Nagytevelen közlekedett személygépkocsival egy 38 éves pápai lakos 2020. április 26-án délután. Haladása során áttért a menetiránya szerinti bal oldali forgalmi sávba, majd az úttestről lesodródott és fának ütközött. A balesetben a járművezető megsérült. A helyszínre érkező rendőrök a sofőrrel szemben alkoholszondát alkalmaztak, amely pozitív eredménnyel zárult.

A nő ellen - vezetői engedélyének elvétele mellett - ittas járművezetés miatt büntetőfeljelentést tettek, a kijárási korlátozás megszegése miatt pedig szabálysértési eljárást kezdeményeztek a pápai rendőrök.

A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság felhívja a járművezetők figyelmét, hogy aki ittasan vagy kábítószer hatása alatt járművet vezet, elfogadhatatlan kockázatot vállal és mások életét is veszélyezteti!

... hogy mindenki hazaérjen!

Képek:


Címkék: rendőrségi
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A jármű szélvédőjéről a pára, a jég és a hó teljes eltakarítása a járművezető kötelessége - erre hívja fel a figyelmet a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság.

Ha indulás előtt a vezető nem gondoskodik az üvegfelületeken lévő pára, jég vagy hó eltakarításáról, akkor kisebb...

2020-01-17 14:43:30

Ne csak egy kis felületet kaparjon le!


ajánlott cikk főképe

2020-02-07 12:22:08

Diákokat ellenőriztek Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 15:17:55

Agancstolvajokat fogtak el a rendőrök


Egy csopaki, egy herendi és két balatonfüredi idős asszonyt ejtettek tévedésbe az elkövetők a napokban. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a megelőzés lehetőségeire hívja fel a lakosság figyelmét.

Csopakról, Balatonfüredről és Herendről érkeztek bejelentések a rendőrségre 2020....

2020-05-15 13:22:07

Figyelem! Ismét unokázós csalók!