Ünnepeljük együtt a ballagó diákokat!


2020-04-29 17:54:02  | cikk: HuHa  | 


Ünnepeljük együtt a ballagó diákokat! főképe
Az idei esztendőben a koronavírus-járvány miatt elmarad a végzős középiskolások ünnepélyes köszöntése, le kellett mondani az iskolai ballagási ceremóniákról és a messze földön híres Városi Ballagási ünnepségről is. Sőt a Kossuth utca üzleteinek kirakataiban is csak elvétve látni egy-egy osztálytablót, de azok portréira is csak kevesen vetnek mosolygós pillantást, hiszen az üzletek többsége egyelőre zárva van, a kijárási korlátozás miatt pedig a megszokottnál sokkal kevesebben járnak a belvárosban.

Az ünnep, azonban mégiscsak ünnep, s mi, a Pápa-ma szerkesztősége szeretnénk köszönteni a ballagó diákokat! Ezért megkerestük az intézményeket és arra kértük a végzős osztályokat, hogy bocsássák rendelkezésünkre az elkészült tablókat, hogy azokat hírportálunkon megjelentethessük. Így olvasóinknak lehetősége lesz arra, hogy megcsodálják a nagy útra induló végzősök portréit, mosolyogjanak az ismerősök arcképére és felidézzék saját ballagásukat, saját tablóikat!

Az intézményvezetők és ballagó osztályfőnönök örömmel vették kezdeményezésünket - köszönet érte -, így holnaptól hírportálunkon megtekinthetővé válnak a végzős osztályok tablói, vagy csoportképei. Tablókiállításunkat folyamatosan bővítjük, a következő napokban beérkező újabb osztályképekkel.

Ehhez kapcsolódóan egy szavazást is szervez hírportálunk, melyre várjuk minden olvasónk szavazatát az általa legötletesebbnek tartott tablóra! Szavazni a tabló alatt lévő Like gombbal lehet.

A tablókiállítás június 15-éig látható a hírportálunkon, a szavazatokat május 31-ig várjuk!

Mi így köszöntjük a végzős középiskolásokat. Ünnepeljük együtt a ballagókat!

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 13:21:43

Állatmentő akció a Bázisrepülőtéren


ajánlott cikk főképe

2020-03-11 21:24:37

Újabb megszépülő közterület


ajánlott cikk főképe

2020-03-20 16:20:38

Megújul a Fiumei utcai sporttelep öltözője


ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények