Folytatódik az arcmaszkok osztása


2020-04-30 10:09:20  | cikk: HuHa  | 


Folytatódik az arcmaszkok osztása főképe
Ma reggel vették át a város bölcsődéinek munkatársai az újabb textil arcmaszk szállítmányt, hogy megkezdjék a kihordását a 18-40 év közötti korosztálynak. Mára 1600 darab maszk készült el, de a gyártás folytatódik tovább, így a következő napokban mindenkihez eljutnak a védőeszközök. Ezúttal is többezer pápai polgárról van szó, így néhány napba beletelik, amíg mindenhová elérnek.
Mint ismeretes, a héten a 40 és 50 év közöttieket keresték fel a város alkalmazásában álló kollégák a maszkokkal, akihez nem sikerült eljuttatni, azok a 06/89/515-026-os telefonszámon jelezhetik, és a lakcím pontosítása után hamarosan hozzájuk is eljuttatja az önkormányzat a maszkot.

A város által biztosított textil arcmaszkok többször használhatók, moshatók, fertőtleníthetők és vasalhatók - és ezt meg is kell tenni velük rendszeresen, hogy viselésük biztonságos legyen.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: járvány
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!