Gépkocsival segítik a máltai munkát


2020-05-06 20:09:21  | cikk: hp  | fotó: Pintér Ádám  | 


Gépkocsival segítik a máltai munkát  főképe
A Vedox cségcsoport nincs jelen Pápán, nevükkel azonban mostantól nap mint nap találkozhatunk városunkban, a társadalmi felelősségvállalás jegyében ugyanis egy Seat Arona gépkocsi felajánlásával támogatják a Magyar Máltai Szeretetszolgálat Pápai Támogató Szolgálat és csoport tevékenységét. Az autót szerda délelőtt Balatonfüreden vette át Pintér-Papp Eszter intézményvezető Szeibert Attilától. A szerteágazó tevékenységet - többek közt gépjárműtisztítás, szoftverfejlesztés, otthonápolás - végző cégcsoport a koronavírus-járvánnyal összefüggő tevékenységek ellátásában kíván segítséget nyújtani, ezért összesen tíz gépkocsit ajánlottak fel különféle szervezetek, közösségek, intézmények számára. Ezek közül került egy Pápára. Pintér-Papp Eszter elmondta, nagyon örültek a felajánlásnak, nagy megtiszteltetés számukra, hogy a vállalkozás támogatásra méltónak találta tevékenységüket. Az autó a fogyatékkal élőket ellátó intézményük munkáját és csoporttevékenységeiket segíti.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 16:13:54

Újra indul a személyes ügyfélfogadás a polgármesteri hivatalban


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 18:23:39

Készül az új út az iparterületek kiszolgálására


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:26:39

Polgármesteri tájékoztató: 8 bölcsődei dolgozó második tesztje is negatív


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 11:48:18

Június 8-án kezdődik lomhulladék gyűjtési program