Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök


2020-05-07 09:34:29  | cikk:  | 


Lezárt akta: Gépkocsikat rongáló férfit fogtak el a rendőrök főképe
Parkoló személygépkocsik oldalát karcolta végig egy pápai férfi.

Az eljárás adatai szerint a két sértett 2020. április 15-én értesítette a rendőrséget arról, hogy a bejelentésüket megelőző pár napban Pápa belvárosában parkoló személygépkocsijukat ismeretlen személy megkarcolta.

A nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeként azonosították a bűncselekmény elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 60 éves pápai lakost. A férfit 2020. április 16-án délután előállítottak és gyanúsítottként kihallgatták, melynek során részletes beismerő vallomást tett. Elmondása szerint mérges volt, és a dühét a háza előtt parkoló autókon vezette le oly módon, hogy a nála lévő kulccsal megkarcolta azok jobb oldalát.

A férfi ellen rongálás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A körzeti megbízottak Nagydém belterületén igazoltattak egy 28 éves helyi lakost 2020. június 19-én este, aki motorkerékpárjával közlekedett. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott,...

2020-06-29 08:39:34

Ittasan vezetett


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:35:56

Közlekedési akció a balesetek megelőzéséért


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 09:15:25

Ne előzd meg a sorsodat!


A járőrök Pápán elfogtak egy 47 éves csabrendeki lakost 2020. május 12-én 19 óra 55 perckor, akinek elrendelték a körözését. A nőt korábban a Tapolcai Rendőrkapitányság pénzbírság megfizetésére kötelezte, de azt nem fizette be. A bírságot a Veszprémi Járásbíróság elzárásra változtatta...

2020-05-13 14:30:57

Körözték a csabrendeki nőt