Zebrán ütötte el autójával a gyalogost a nő, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták


2020-05-07 15:46:55  | cikk:  | 


Zebrán ütötte el autójával a gyalogost a nő, a rendőrök gyanúsítottként kihallgatták főképe
A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 84 éves helyi lakossal szemben folytattak.

Egy 84 éves helyi nő 2019. december 7-én délelőtt Pápa belterületén közlekedett személygépkocsijával, mikor haladása során egy zebrán elütött egy ott áthaladó személyt. Az ütközés következtében a férfi a gépkocsi motorháztetejére esett, majd az aszfaltra zuhant, és a szemközti forgalmi sávban a gyalogosnak elsőbbséget adó rendőrautó elejének csapódott. A balesetben a gyalogos megsérült, őt a mentők kórházba szállították.

A sofőr ellen közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyt büntetőeljárás. A Pápai Rendőrkapitányság a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte, és az iratokat átadta az illetékes ügyészségnek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-01 10:35:55

Ittasan hajtott fának a nő, a rendőrök eljárást indítottak ellene


A járőrök 2020. június 8-án délután Bakonyszentiván egyik utcájában igazoltattak egy autóval közlekedő 22 éves pápai lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr nem rendelkezik vezetői engedéllyel, mivel a Pápai Rendőrkapitányság 2020. október 16-ig eltiltotta a járművezetéstől....

2020-06-09 13:26:28

Eltiltották a vezetéstől, mégis volán mögé ült


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 15:04:23

Kerékpárosokat ellenőriztek a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-05-13 13:50:57

Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető