Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal


2020-05-11 12:42:53  | cikk: hp  | 


Hajrában az Örökség - Támogassuk az erkeleseket szavazatunkkal főképe
Mint arról korábban már hírt adtunk, a Zikkurat Színpadi Ügynökség, akik a Szörényi család jogdíját kezelik, indított egy pályázatot, melyben gyerekekkel adják elő az István, a király című rockopera részleteit. A címe: Iskolás István és István, a király iskolába megy. A Pápai Erkel Ferenc Ének-Zenei Általános Iskola is benevezett a versenyre, ők az István, a király Örökség című jelentével vettek részt. Az egyik legnépszerűbb magyar rockopera részletét elénekelték és el is játszották a diákok, amelyet a szakmai zsűri nagyra értékelt, s bejutottak a döntőbe. A pápaiak támogatása nélkül nem lehet magas pontszámot elérni, ezért várják még a szavazatokat május 14-ig. Támogassuk az erkelesek produkcióját!

Szavazni a https://www.iskolasistvan.hu oldalon lehet.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-05 22:40:09

Megindult az élet a belvárosban


ajánlott cikk főképe

2020-08-07 15:27:48

Hétfőn és kedden aszfaltozzák a lámpás kereszteződést


ajánlott cikk főképe

2020-07-08 17:47:22

Munkák a Fő téren


ajánlott cikk főképe

2020-07-17 22:16:01

A kilencvenöt éve született Nagy Lászlóra emlékeztek a városbarátok