Köszönet a közlekedési rendszert működtetőknek


2020-05-12 14:17:37  | cikk:  | 


Köszönet a közlekedési rendszert működtetőknek főképe
A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai ajándékcsomaggal fejezték ki elismerésüket az ágazat dolgozóinak.

A Közlekedési Kultúra Napja 2020 elnevezésű eseményhez csatlakozva az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottság meghirdette a Taps a közlekedési rendszert működtetőkért kezdeményezést.

A program célja, hogy a közlekedési kultúra napján ismerjük el a veszélyhelyzetben is helytálló, a közlekedési rendszert működtető, a közlekedési ágazatban dolgozó járművezetők munkáját.

Ennek keretében a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai 2020. május 11-én több megyei településen adtak át a közlekedés biztonságát fokozó ajándéktárgyakat elismerésük kifejezéseként a helyi és helyközi közszolgáltatást ellátó Volánbusz dolgozóinak.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-23 10:14:32

Az elmúlt hét közlekedésrendészeti eseményei Veszprém megyében


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 14:17:37

Köszönet a közlekedési rendszert működtetőknek


ajánlott cikk főképe

2020-05-12 15:19:42

Közös akció az erdők védelméért


A pápai nyomozók befejezték annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 45 éves helyi lakos ellen folytattak.

Egy állampolgár értesítette a rendőrséget 2020. január 13-án délután, hogy édesanyja malomsoki családi házából ismeretlen tettes ellopta az idős asszony bankkártyáját a hozzá...

2020-03-11 07:58:12

Lezárt akta: Bankkártyát lopott a nő, a rendőrök elfogták