Közös akció az erdők védelméért


2020-05-12 15:19:42  | cikk:  | 


Közös akció az erdők védelméért főképe
Rendőrök, erdészek és hivatásos vadászok tartottak fokozott ellenőrzést Pápa környékén.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2020. május 10-én délután közös szolgálatra hívták a területileg illetékes erdészeket és hivatásos vadászokat. A közlekedésbiztonsági és közbiztonsági fokozott ellenőrzést a Pápa környéki települések külterületein, a közeli horgásztavaknál, valamint a Bakonyban található erdei kiránduló utakon és pihenőhelyeken hajtották végre. Az akció célja, hogy növeljék a lakosság szubjektív közbiztonságérzetét, továbbá, hogy megelőzzék és csökkentsék az erdészeti és természetvédelmi szabálysértések, rongálások, falopások, egyéb tulajdon elleni szabálysértések elkövetését.

Az akció során a rendőrök harmincöt személyt igazoltattak. Egy sofőrrel szemben engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek, tíz ember részére helyszíni bírságot szabtak ki erdőrendészeti szabálysértés miatt, mivel a behajtási tilalom ellenére az erdei utakra behajtottak személygépkocsijukkal, további három főt figyelmeztetésben részesítettek kisebb fokú közlekedési szabálysértés elkövetéséért.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai egy 38 éves karcagi férfit hallgattak ki gyanúsítottként.

Az eljárás adatai alapján 2020. április 7-ére virradó éjszaka egy vagyonvédelmi cég diszpécsere értesítette a rendőrséget, hogy az egyik pápai gyógyszertárba betörtek. A kiérkező rendőrök...

2020-04-08 13:29:56

Tetten érték a rendőrök a gyógyszertári tolvajt


ajánlott cikk főképe

2020-05-05 13:47:32

Betörtek és elektronikai cikkeket loptak a tolvajok, a rendőrök elfogták őket


ajánlott cikk főképe

2020-04-07 14:00:29

Ittasan hajtott a kerítésnek autójával, majd távozott, a rendőrök rövid időn belül elfogták


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 64 éves takácsi lakossal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, a pápai rendőrök lőfegyverrel és lőszerrel való visszaélés bűntett, valamint állatkínzás vétség elkövetésének megalapozott...

2020-05-02 17:17:03

Lezárt akta: Engedély nélkül tartott fegyverével lőtt le a kutyáját a férfi