Elmarad a városi kispályás bajnokság


2020-05-13 12:03:55  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Elmarad a városi kispályás bajnokság főképe
A koronavírus járvány miatt 2020-ban nem rendezik meg a városi kispályás labdarúgó bajnokságot.

A legutóbbi kiírásban 15 csapatot és 100-nál is több labdarúgót megmozgató bajnokság április 6-án indult volna, ám a szervező Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ a veszélyhelyzet miatt meghozott szigorító intézkedések okán a halasztás mellett döntött. Egy ideig úgy tűnt, a járványügyi óvintézkedések enyhítésével talán a nagypályás bajnoksághoz hasonlóan őszi-tavaszi rendszerben meg lehet rendezni a pontvadászatokat, ám Geschitz Gergely szervező május 13-án Facebook bejegyzésben bejelentette, idén szervezett keretek között biztosan nem lesz kispályás foci.

- A Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ vezetőjével egyeztetve, figyelembe véve a hatályos jogszabályokat és az MLSZ mérkőzés-edzés lebonyolítás rendezési és egészségügyi ajánlásait arra a döntésre jutottunk, hogy a már meghirdetett - és a korábbi évekhez megszokott módon - a városi bajnokság idén nem kerül kiírásra, megrendezésre. A meghirdetett versenykiírás visszavonásra kerül. Folyamatosan figyeljük az eseményeket, és amennyiben ősszel lehetőség nyílik egy tornát rendezni, ígérjük, hogy ezt felül fogjuk vizsgálni - olvasható a posztban.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 14:48:05

A korlátozások feloldásáról döntött az MLSZ elnöksége


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 13:22:31

Már kaphatóak a Perutz bérletek


ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 11:21:08

Strandkézilabda csapatot építenek