Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető


2020-05-13 13:50:57  | cikk:  | 


Tárgyjutalmat vehetett át a pápai kapitányságvezető főképe
Szappan Csaba rendőr alezredes kimagasló szolgálati tevékenységéért és születésnapja alkalmából kapott elismerést.

Dr. Pintér Sándor, Magyarország belügyminisztere több évtizedes, kimagasló szolgálati tevékenysége elismeréséül és hatvanadik születésnapja alkalmából dísztőrt adományozott Szappan Csaba rendőr alezredesnek, a Pápai Rendőrkapitányság vezetőjének, melyet a megyei rendőrfőkapitány adott át az ünnepeltnek 2020. május 12-én a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányságon.

Dr. Fellegi Norbert rendőr ezredes, megyei rendőrfőkapitány további tárgyjutalomban részesítette a Pápai Rendőrkapitányság vezetőjét.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-16 14:28:10

Más rendszámmal és eltiltva vezette autóját a férfi, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-03-06 14:36:04

Vigyázat, unokázós csalók!


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 15:18:20

Lezárt akta: Ittasan okozott balesetet


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 18 éves egyházaskeszői fiúval szemben folytatott.

Ahogy arról korábban beszámoltunk,...

2020-01-23 13:41:59

Főbérlője pénzét lopta el