Kivágtak egy fát a Bástyán


2020-05-14 12:01:27  | cikk: hp  | 


Kivágtak egy fát a Bástyán főképe
Ma reggel vélhetően 7 és 7.30 között egy eddig ismeretlen személy kivágott egy berkenyefát a Bástya lakótelep egyik háztömbje előtti területről. A feltehetően motorfűrésszel kidöntött, 30 centiméter átmérőjű fát otthagyta a helyszínen. A közterület-felügyelők lakossági bejelentést kaptak az ügyről, azonnal a helyszínre siettek és a Városgondnokság munkatársainak közreműködésével félrevonták a növényt a garázsok útjából. A közterület-felügyelők az esetet jelentették a rendőrségen, a rendőrök hamarosan a helyszínre érkeztek, megkezdték az adatgyűjtést és eljárást indítottak az ügyben.
Bakó Istvántól, a Városgondnokság vezetőjétől megtudtuk, nem kaptak arra vonatkozó kérést, hogy az esetleg lakóteret zavaró fát távolítsák el, az ilyen típusú lakossági kéréseket mindig írásban rögzítik és a városfejlesztési osztályhoz megküldik. Mint mondta, a közterület-felügyelők is megkérdezték a lakókat és a szemközti tűzoltóság munkatársait, de senki nem nyilatkozott az esetről, nem láttak, nem hallottak semmit.
Információink szerint ez a cselekedet tulajdon elleni szabálysértésnek minősül, vagy kisebb kárt okozó rongálás vétségének.
A Városgondnokság hamarosan elszállítja a kivágott fát a közterületről.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:46:45

Mínusz 310 millió forint


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 13:07:16

Részlegesen feloldották a látogatási tilalmat a szociális intézményekben


ajánlott cikk főképe

2020-04-10 19:57:42

Nem lesznek nyilvánosak a szentmisék húsvétkor sem


ajánlott cikk főképe

2020-06-21 19:33:40

Sikeres volt a nemzetközi kutyakiállítás