Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök


2020-05-25 15:10:30  | cikk:  | 


Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök főképe
Három körözés volt érvényben a 32 éves mosonmagyaróvári lakossal szemben.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2020. május 23-án 16 óra 00 perckor Pápán igazoltattak egy autóval közlekedő 32 éves mosonmagyaróvári lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság három körözést is kibocsátott és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a rá kiszabott pénzbírságokat. A meg nem fizetett bírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a körözött személy. A járőrök megállapították azt is, hogy a személygépkocsit, amivel a férfi közlekedett, a forgalomból kivonták, ezért az autó rendszámát a rendőrök a helyszínen elvették, és szabálysértési feljelentést tettek vele szemben.

A járőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd ezt követően a pénzbüntetést a körözött személy egyik hozzátartozója befizette, és a férfit szabadon bocsátották.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy 16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították,...

2020-05-29 13:10:37

Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 14:39:04

Évértékelő állománygyűlés Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-03-12 13:30:36

„Bikesafe” regisztráció Pápán


A pápai rendőrök előállították a helyi fiatalt.

Az eljárás adatai szerint a 83-as számú főúton, Pápa-Tapolcafő irányából Takácsi felé közlekedett személygépkocsival egy 18 éves pápai férfi 2020. március 14-én 4 óra 50 perckor. Haladása során egy útkereszteződésbe érve -ahol...

2020-03-16 11:58:32

Ittas volt a sofőr