Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök


2020-05-25 15:10:30  | cikk:  | 


Körözött férfit fogtak a pápai rendőrök főképe
Három körözés volt érvényben a 32 éves mosonmagyaróvári lakossal szemben.

A Pápai Rendőrkapitányság járőrei 2020. május 23-án 16 óra 00 perckor Pápán igazoltattak egy autóval közlekedő 32 éves mosonmagyaróvári lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a férfival szemben a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság három körözést is kibocsátott és elfogását rendelte el, mivel nem fizette meg a rá kiszabott pénzbírságokat. A meg nem fizetett bírságot a bíróság elzárásra változtatta át, melynek letöltését nem kezdte meg a körözött személy. A járőrök megállapították azt is, hogy a személygépkocsit, amivel a férfi közlekedett, a forgalomból kivonták, ezért az autó rendszámát a rendőrök a helyszínen elvették, és szabálysértési feljelentést tettek vele szemben.

A járőrök előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd ezt követően a pénzbüntetést a körözött személy egyik hozzátartozója befizette, és a férfit szabadon bocsátották.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A sértett 2020. május 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy Pápán, az egyik parkolónál elindulása előtt a pénztárcáját és a mobiltelefonját az autója csomagtartóján felejtette, melyek kanyarodáskor vélhetően a földre...

2020-09-25 07:48:49

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták


Életveszélyt okozó testi sértés gyanúja miatt folyt nyomozás egy 65 éves férfi ellen. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

Az eljárás adatai szerint a sértett Pápán, a Teveli úton haladt 2019. augusztus 1-jén délelőtt, amikor észrevette, hogy vele szemben...

2020-09-09 15:13:37

Az úton kóborolt, majd ellökte a segítségére sietőt a férfi


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:35:56

Közlekedési akció a balesetek megelőzéséértA Pápai Rendőrkapitányság munkatársai szabálysértési őrizetbe vették a 23 éves férfit.

A járőrök 2020. július 28-án este Pápa egyik utcájában igazoltattak egy autóval közlekedő 23 éves bakonytamási lakost. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a sofőr testvére...

2020-07-29 15:36:47

Hamis adatokat diktált be az eltiltott sofőr, a rendőrök elfogták