A tervek szerint idén is lesz úszótábor


2020-05-26 14:27:49  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: varkertfurdo.hu  | 


A tervek szerint idén is lesz úszótábor főképe
A Várkertfürdő idén is megszervezi nagysikerű úszótáborát 6-14 éves gyermekek számára. A tábor 2020. június 22-től indul heti turnusokban, melyek hétfőtől péntekig 8-16 óráig tartanak.

A táborban való részvételnek nem feltétele az úszástudás. Az úszótábort képzett oktatók, edzők vezetik. A napi két úszásoktatás mellett, sok játék, strandolás, valamint kreatív foglalkozások teszik színessé a programot. Az idei évben ismét gyógyúszás programmal egészítik ki táborukat, melyet ingyenesen biztosítanak a résztvevők számára.

Jelentkezni e-mailben elküldött jelentkezési lappal és szülői nyilatkozattal lehet. A jelentkezési lap és az szülői nyilatkozat mellett minden esetben csatolni kell a tábor befizetéséről szóló bizonylatot, enélkül a jelentkezés nem érvényes. A jelentkezéseket az info@varkertfurdo.hu e-mail címre várják. Júniustól lehetőség van a személyes jelentkezésre is, ebben az esetben a jelentkezési lapot és a szülői nyilatkozatot az uszoda pénztárnál kell leadni.

A tábor részvételi díja: 20.000 forint /fő/turnus, melyet a jelentkezéskor kell befizetni. A tábor díja tartalmazza a belépők, az úszásoktatás, a napi 2 étkezés - ebéd, uzsonna - valamint az egyéb programok költségét. A gyógyúszás kúra térítésmentes. Testvérek jelentkezése esetén 10% kedvezményt biztosítanak, a kedvezmény a második, harmadik stb. gyermekre vonatkozik. Több turnusban való részvétel esetén szintén 10% kedvezményt adnak.

Egy turnus 15 fő jelentkezése esetén indul el. A jelentkezési lap letölthető INNEN, a nyilatkozat elérhető ITT!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-18 16:19:55

A PELC III. nyerte a Takácsi Kupát


ajánlott cikk főképe

2020-09-11 11:47:36

MOL Magyar Kupa: Szomszédvári rangadót vív a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-23 14:55:53

Jövő héten indul a kézitábor