Perutz FC: Ismét a pályán


2020-05-28 19:26:49  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Perutz FC: Ismét a pályán főképe
Szigorú óvintézkedések mellett június 2-án újrakezdik az edzéseket a Perutz FC játékosai.

Glatz Lajos ügyvezető valamint a szakmai stáb - Lengyel Ferenc vezetőedző, Kun-Szabó Attila másodedző és Pánczél Roland kapusedző - egyeztetése után eldőlt, hogy a csapat jövő héttől mintegy 79 nap elteltével ismét találkozik a Perutz stadionban, ahol fakultatív formában heti három alkalommal vehetnek részt szervezett tréningeken a labdarúgók.

- Arra a megállapodásra jutottunk, hogy gondolva a várhatóan augusztusban induló pontvadászatra, fontos, hogy a nyári felkészülést ne a nulláról kezdjük - mondta Glatz Lajos ügyvezető. - Az elmúlt két hónapban a játékosok folyamatosan kapták a vezetőedzőtől az otthon végezhető edzésprogramokat, amiknek nagy részét bízom benne, hogy elvégezték. Az egyéni képzés mellett több szempontból is fontos, hogy a csapatedzések is elinduljanak, erre az ide vonatkozó rendeletek lehetőséget is biztosítanak. Nagy hangsúlyt fogunk természetesen fektetni a megfelelő higiéniára illetve figyelni fogjuk az MLSZ ide vonatkozó ajánlásait.

Az ügyvezető azt mondta, az NB III-ban való induláshoz szükséges alapvető feltételt - a licence-et - a klub megkapta. Glatz Lajos hozzátette, miután a Tourinform iroda ismét megnyitott, a korábban meghirdetetteknek megfelelően a tavaszi bérletek árának visszatérítése megkezdődött. Mint megtudtuk, a játékosok június második felében várhatóan megkapják nyári pihenőjüket, majd legalább hat hetes felkészülés következik.

A koronavírus-járványnak mindenesetre egy pozitív hatása biztosan volt: a stadion centerpályáját ugyanis az elmúlt hetekben NB I-es minőségűvé sikerült varázsolni.

Képek:


Címkék: perutz
Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-04 20:10:18

Nem folytatódik az NB III-as bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-04-30 16:19:07

A kormány engedélyezi az edzéseket, a zárt kapus meccsrendezést


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 19:26:49

Perutz FC: Ismét a pályán