Bolti tolvajokat fogtak a rendőrök


2020-05-29 13:10:37  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányságon lopás miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves helyi és egy 16 éves bébi nő ellen.

Egy pápai áruházból érkezett bejelentés a rendőrségre 2020. május 27-én a délutáni órákban, hogy bolti tolvajokat tartóztattak fel. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 30 éves helyi és a 16 éves bébi nő a bevásárlókocsijukba különböző ruházati termékeket, kozmetikumokat és élelmiszert raktak, majd az üzlet önkiszolgáló pénztárához mentek. A kasszánál történő fizetéskor azonban a megvásárolni kívánt termékeknek csak egy részét fizették ki. Az eltulajdonítani kívánt árucikkek értéke meghaladta a százezer forintot.

A járőrök mindkét elkövetőt előállították a Pápai Rendőrkapitányságra, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták őket. Ellenük lopás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik nyomozás. A ruházatátvizsgálás során a rendőrök a 30 éves nő táskájában egy közbiztonságra különösen veszélyes eszközt is találtak, melyet lefoglaltak, és a pápai lakos ellen külön szabálysértési feljelentést is tettek.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-02-26 13:32:06

Figyelmetlen volt, balesetet okozott


ajánlott cikk főképe

2020-02-12 16:21:01

Telefonos csalók a WHO nevében


Pápai Rendőrkapitányság befejezte az ügy vizsgálatát.

A körzeti megbízottak Nagydém belterületén igazoltattak egy 28 éves helyi lakost 2020. június 19-én este, aki motorkerékpárjával közlekedett. Az intézkedés során a férfival szemben alkalmazott alkoholszonda pozitív értéket mutatott,...

2020-06-29 08:39:34

Ittasan vezetett


ajánlott cikk főképe

2020-02-04 15:33:58

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság Pápán