Hat edzés két hét alatt


2020-06-02 18:52:35  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Hat edzés két hét alatt főképe
Két héten keresztül hat edzésen vesznek részt a Perutz FC játékosai, akik legutóbb március 14-én futballoztak együtt.

Legutóbb a Sárvár elleni bajnoki találkozót megelőzően, március 13-án készülődtek edzésre a keret játékosai, akik megfelelő óvintézkedések és a vírus miatt hozott új szabályok betartásával június 2-án, azaz 81 nap elteltével jelentkezhettek ismét edzésre. A foglalkozások látogatása senki számára nem volt kötelező, aki esetleg korainak érezte még a kezdést vagy nem érezte magát egészségesnek, természetesen folytathatta a korábban megkapott otthoni edzéstervét. Lengyel Ferenc vezetőedző, Kun-Szabó Attila pályaedző és Pánczél Roland kapusedző végül 24 játékosnak az edzőpályán másfélórás tréninget tartott, melyen U17-es és U19-es utánpótlás-játékosok is részt vettek. Két hiányzó volt, Keserű Bence és Farkas Balázs munkahelyi elfoglaltság miatt maradt távol.

- „Ismerkedős” edzés volt, kis játékkal, a látottak alapján elmondhatom, hogy elég jó állapotban vannak a srácok, persze nem bajnoki formában - számolt be tapasztalatairól az első edzést követően Lengyel Ferenc, a Perutz trénere. - Azért látható, hogy nem mindent, de sokat elvégeztek abból, amit a szünetre feladatként megkaptak, így holnaptól minőségi munkát tudunk végezni. Úgy gondolom, kell ez a két hét ahhoz, hogy a pihenő után újra el tudjunk indulni és megkezdeni a 6-8 hetes felkészülést.

A Perutz vezetőedzőjétől megtudtuk, a tervek szerint június 2. és június 12. között összesen hat edzés vár a játékosokra, akik ezután június 23-ig pihenőt kapnak, a nyári felkészülés június 24-én rajtol. A vezetőség tájékoztatása szerint a keret kialakítása folyamatban van. Biztos távozó egyelőre nincs.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:13:48

Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-05-08 10:36:05

A maratoni távra is várják a jelentkezőket