Jótékonysági futóversenyt rendeznek


2020-06-03 11:32:03  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: www.fussegymosolyert.hu  | 


Jótékonysági futóversenyt rendeznek főképe
Szeptember 12-én második alkalommal kerül megrendezésre a ”Fuss szívvel egy mosolyért” elnevezésű jótékonysági futóverseny, melyre már várják a jelentkezőket.

2019-ben indult az a kezdeményezés, mellyel a szervezők a Gróf Esterházy Kórház Gyermekosztályát szerették volna segíteni. Törekvéseiket siker koronázta, hiszen tavaly a nevezési díjakból és szponzori felajánlásokból összesen több mint 1 millió forintot gyűjtöttek. A kezdeményezés 2020-ban is folytatódik, hiszen szeptember 12-én Döbröntén ismét várják a rajtvonal mögé az érdeklődőket. A cél idén is nemes, hiszen a verseny ezúttal is jótékony célt szolgál.

A futók több táv közül választhatnak, a gyermekekre a „csemege” táv, nagyjából 2 kilométer vár, a 14 év felettiek és a felnőttek 7+, 14+ valamint a félmaratoni, 21 kilométeres körre vállalkozhatnak, 200-300 méteres szintkülönbséggel. Öt korcsoportban (14-18, 19-29, 30-39, 40-49, 50+) lehet előzetesen és a helyszínen is nevezni, kategóriánként az első három helyezett illetve az abszolút női és férfi bajnok is díjazásban részesül.

A rendezvény fővédnöke dr. Áldozó Tamás, Pápa Város polgármestere.

A szervezők a rendezvény megvalósításához támogatók, segítők, szponzorok segítségét kérik. A versennyel kapcsolatos minden további információ a www.fussegymosolyert.hu oldalon érhető el.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-06-18 10:08:45

Gyászol a magyar sportélet


ajánlott cikk főképe

2020-07-29 19:21:01

Sportfelszereléseket kapott a női szakág


ajánlott cikk főképe

2020-04-22 18:58:51

Nézőcsúcsra számítanak a láthatatlan bajnokin


ajánlott cikk főképe

2020-05-09 15:33:23

Maradnak a korlátozások a PELC-nél