Szentmise városépítő gróf Eszterházy Károly püspökért


2010-06-17 08:26:48  | cikk: Tóth Tamara  | fotó: Tóth Tamara  | 


Szentmise városépítő gróf Eszterházy Károly püspökért főképe
A hagyományoknak megfelelően tegnap este ünnepi szentmisét tartottak a nagytemplomban, melyen Salgó Ferenc atya emlékezett meg gróf Eszterházy Károly püspök lelkészi munkájáról és városépítő tevékenységéről. A szentmisén részt vettek a város vezetői és a képviselőtestület tagjai mellett az Acsády Ignác Szakképző Iskola igazgatónője, valamint Oláh Márta, az ESZI Gondozási Központ vezetője. Az ünneplők mécsest gyújtottak a püspök templom előtt álló szobránál és elhelyezték a megemlékezés virágait. Ezzel a programmal ért véget a Pápa Város Napja elnevezésű rendezvénysorozat.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet