Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták


2020-06-08 08:40:29  | cikk:  | 


A Pápai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A sértett 2020. május 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy Pápán, az egyik parkolónál elindulása előtt a pénztárcáját és a mobiltelefonját az autója csomagtartóján felejtette, amelyek kanyarodáskor vélhetően a földre estek. Útközben pár perc múlva észlelte, hogy értékei elvesztek. Visszament, azonban azokat már nem találta ott.

A bejelentést követően a nyomozók adatgyűjtésbe kezdtek, melynek eredményeképpen egy 46 éves pápai lakos került látókörükbe feltételezett elkövetőként.

A férfit a rendőrök 2020. június 3-án délelőtt gyanúsítottként kihallgatták, melynek során elismerte a bűncselekmény elkövetését. Elmondta, hogy a parkolónál talált pénztárcából a pénzt kivette, majd a telefont és a tárcát az iratokkal együtt Pápa határában eldobta. Ellene jogtalan elsajátítás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás a Pápai Rendőrkapitányságon.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A Pápai Rendőrkapitányság jogtalan elsajátítás miatt folytat eljárást egy 46 éves helyi lakos ellen.

A sértett 2020. május 29-én értesítette a rendőrséget arról, hogy Pápán, az egyik parkolónál elindulása előtt a pénztárcáját és a mobiltelefonját az autója csomagtartóján felejtette,...

2020-06-08 08:40:29

Nem adta vissza a talált pénztárcát a férfi, a rendőrök kihallgatták


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 09:15:25

Ne előzd meg a sorsodat!


ajánlott cikk főképe

2020-05-15 12:19:30

Zebra terv a gyalogosok védelméért


ajánlott cikk főképe

2020-07-24 18:34:35

Lezárt akta: Lakatlan házból loptak