Augusztus 2-án rajtolhat az NB III


2020-06-11 10:36:53  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Augusztus 2-án rajtolhat az NB III főképe
A Magyar Labdarúgó-szövetség tervei szerint augusztus 8-án kezdődhet az élvonalbeli-, egy héttel korábban pedig a másod-és harmadosztályú labdarúgó bajnokság 2020/2021-es idénye - értesült a Nemzeti Sport.

A koronavírus-járvány az összes európai futballbajnokságra hatással volt, továbbra is sok a kérdőjel, több helyen még a jelenlegi idényt sem folytatták. A Nemzeti Sport értesülése szerint az MLSZ úgy tervezi, hogy az élvonal küzdelmei augusztus 8-án, a másod-és harmadosztályéi augusztus 2-án kezdődhetnek, míg az átigazolási időszakot kitolnák szeptember 22-ig.

Az NB III-ban induló Perutz FC felkészülése június 24-én rajtol, információink szerint az edzőmérkőzések programja már kezd körvonalazódni.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-04-15 10:54:32

Átalakulhat a városi kispályás bajnokság


ajánlott cikk főképe

2020-07-07 13:33:28

Tagokat is toboroztak a kézitáborban


ajánlott cikk főképe

2020-05-26 14:27:49

A tervek szerint idén is lesz úszótábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt