Rövid pihenőre vonul a Perutz FC


2020-06-12 21:30:03  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rövid pihenőre vonul a Perutz FC főképe
Egymás elleni kötetlen, jó hangulatú játékkal zárta kéthetes edzésidőszakát a Perutz FC.

A kormány által korábban bejelentett enyhítéseknek köszönhetően június 2-án két héten keresztül összesen hat edzésen vettek részt a labdarúgók, a cél az volt, hogy a négy fal közül végre kiszabadulva fakultatív formában mindenki kicsit visszarázódhasson a március előtti kerékvágásba és a nyári felkészülést ne a nulláról kezdje. A pénteki tréninggel zárult a kéthetes időszak és ezen a napon búcsúzott el a kerettől Matthew Dokter, aki 11 év után tér haza Hollandiába. A kapust a Pápai Egyesített Labdarúgó Club és a Perutz FC nevében Lengyel Ferenc szakmai igazgató, a sárga-kékek vezetőedzője búcsúztatta.

- Amit erre a két hétre beterveztünk, az megvalósult, az edzések elérték céljukat - mondta Lengyel Ferenc. - Egész jó létszámmal dolgozhattunk, akinek a munkahelyi elfoglaltsága lehetővé tette, itt volt. Azt kértem a játékosoktól, hogy a következő találkozásig - június 23-ig - ne engedjék el magukat, mozogjanak, tartsák fent a mostani állapotukat. Hozzátettem, hogy remélem, mindenki marad a csapatnál és közösen tudjuk kezdeni illetve folytatni a munkát. Mostani tudásunk szerint augusztus 2-án kezdődik az NB III-as bajnokság, így hat hetünk lesz felkészülni, aminek elégnek kell lennie.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-09 21:47:21

Perutz FC: Nem sikerült jól a hazai bemutatkozás


ajánlott cikk főképe

2020-06-03 11:32:03

Jótékonysági futóversenyt rendeznek


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros


ajánlott cikk főképe

2020-05-28 10:25:22

Visszatérhetnek a nézők a sportrendezvényekre