Megkezdődött a focitábor


2020-06-17 18:30:02  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Megkezdődött a focitábor főképe
A koronavírus-járvány ellenére 2020-ban is rendkívül népszerű a Pápai Egyesített Labdarúgó Club által szervezett focitábor.

Bár az első turnusban az időjárás nem épp a legszebb arcát mutatja, ez nem lehet akadálya annak, hogy a 30 fős csapat a Pápai Egyesített Labdarúgó Club edzőinek iránymutatása mellett tartalmas napokat töltsön el együtt. Amikor nem esett, a Perutz stadionban zajlottak a foglalkozások, az érdeklődésre pedig nem lehet panasz, hiszen az első héten 30-an kergették a labdát, a következő turnus létszáma pedig már meghaladta a 40 főt.

- Minden olyan előírást, ami a táborokra vonatkozik, igyekszünk betartani - mondta Horváth Imre táborvezető. - Kézfertőtlenítő mindenki rendelkezésére áll, annak érdekében, hogy csoportbontást tudjunk alkalmazni, több edző is besegít, sőt kuriózum, hogy egykori táborosok - Zsirai Martin, Radó Tamás, Baldauf Konrád, Horváth Tamás - már edzőként tért vissza a délelőtti tréningekre. A résztvevők zöme a 2009, 2010, 2011-es korosztályból kerül ki, vannak persze idősebbek is, de örömteli, hogy sok lány is jelentkezett, akikkel külön csoportban foglalkozunk.

Mint megtudtuk, a csoportbontások alkalmával a játékos foglalkozások, a labdarúgók készség-és képességfejlesztő módszerét előtérbe helyező Coerver-módszer, a 2-2, 3-3 elleni játékok mind terítékre kerülnek. Amennyiben az idő engedi, a tábor utolsó előtti vagy utolsó napján strandlátogatás vár a kissé fáradt, ám lelkes csoportra.

A nyári focitábor következő turnusát június 22-27. között rendezik.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-09-09 19:52:01

A Perutz ellen is veretlen maradt az Érd


ajánlott cikk főképe

2020-06-30 10:09:40

Leimeiszter Ábel, a színötös úszó


ajánlott cikk főképe

2020-08-12 20:51:25

Idegenben javított a Perutz


ajánlott cikk főképe

2020-09-23 21:08:25

Az utolsó utáni pillanatban egyenlített a Puskás a Perutz ellen