Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták


2020-06-22 08:05:57  | cikk:  | 


Rendszámot cserélt a férfi, a rendőrök elfogták főképe
A Pápai Rendőrkapitányság egyedi azonosító jellel visszaélés miatt indított nyomozást egy 24 éves pápateszéri lakos ellen.

A Pápai Rendőrkapitányság körzeti megbízottjai 2020. június 18-án délután Pápateszér külterületén állítottak meg egy személygépkocsit, és ellenőrizték annak vezetőjét. Az intézkedés során a rendőrök megállapították, hogy a gépkocsira felhelyezett rendszám egy másik járműhöz tartozik. A rendőrök ezután a 24 éves helyi sofőrt előállították, majd a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták. A férfi elmondta, hogy ő szerelte át a rendszámokat egy másik autóról, mivel gépkocsijának műszaki érvényessége lejárt. Ellene egyedi azonosító jellel visszaélés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folyik büntetőeljárás.

Képek:

nincsenek képek


Címkék: rendőrségi
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet

A pápai rendőrök befejezték a nyomozást annak a 46 éves férfinak az ügyében, aki egy elvesztett bankkártyáról vett fel pénzt.

Ahogy arról korábban...

2020-07-08 15:46:45

Lezárt nyomozás: szájába gyűrte a pénzt a férfi mikor meglátta a rendőröket


A Pápai Rendőrkapitányság befejezte annak az ügynek a vizsgálatát, melyet egy 17 éves bakonykoppányi lánnyal szemben folytatott.

Mint ahogy arról korábban beszámoltunk, egy pápai oktatási intézményből 2020. február 7-én délelőtt érkezett bejelentés a rendőrségre arról, hogy az egyik...

2020-03-17 15:47:37

Lezárt akta: Osztálytársától lopott a lány, a rendőrök elfogták


ajánlott cikk főképe

2020-07-28 12:38:26

Lezárt akta: két utas sérült a balesetben


A Pápai Rendőrkapitányság munkatársai befejezték a 23 éves nő ügyében folytatott vizsgálatot.

Egy pápai áruház alkalmazottja értesítette a rendőrséget 2020. május 28-án délelőtt arról, hogy bolti tolvajt tartóztattak fel. A helyszínre érkező járőröknek az üzlet munkatársai elmondták,...

2020-06-22 09:06:49

Bolti tolvaj rendőrkézen