Újra a dobókörben


2020-06-23 14:13:15  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Újra a dobókörben főképe
Több mint három hónap után két hétvégén két tapolcai versennyel folytatódott a Pápai Atlétikai Club (PAC) kalapácsvetőinek versenyszezonja.

Hosszú kihagyás után állhattak dobókörbe ismét a pápai atléták, akik Tapolcán a VEDAC Dobóakadémia dobóversenyével tértek vissza a versenyzés vérkeringésébe. A pápai sportolók közül Horváth Áron, Füredi Dániel, Sztupák László és Nagy Gergely utazott el a viadalokra.

- A veszprémi dobópálya felújítása miatt rendezte a VEDAC Tapolcán a vetélkedést- mondta Varga Patrik, a PAC edzője. - Nagyon jól sikerült az erőpróba, hiszen összesen hat egyéni csúcs született, amit egy héttel később nagy örömömre mindenkinek sikerült megjavítania. Nagy Gergely a felnőttek között idei legjobbját érte el (64.40 m), Sztupák László a felnőtt, 7,26 kilogrammos szert 58.21 méterre dobta, míg a junior, 6 kilogrammos kalapácsot 67.18 méterre hajította, mindkét kategóriában egyéni csúcsoknak örülhetett. Füredi Dániel a felnőtt szerrel is javított a második hétvégén (57.57), az ifik mezőnyében egy méterrel dobott jobbat az eddigi eredményeinél (73.09), amivel újfent egyéni csúcsot ünnepelhetett és egyre közelebb kerül a korosztályos pápai legjobbhoz, amit klubtársa, Sztupák László tart. A serdülők között Horváth Áron szintén dobott jól, 54.30 méteres eredménye új egyéni csúcs.

A pápai klub edzője a jövővel kapcsolatban elmondta, júliusban Szombathelyre utaznak, majd augusztustól szinte minden hétvégén vár rájuk valamilyen szintű és korosztályú megmérettetés.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-18 20:13:36

Újraindulnak az edzések a PELC-nél


ajánlott cikk főképe

2020-06-10 15:53:43

Jógatábor a Várkertfürdő kínálatában


ajánlott cikk főképe

2020-09-01 17:57:05

Bajnoki címeket szereztek a pápai tollaslabdázók


ajánlott cikk főképe

2020-07-21 09:46:01

Két hazai meccsel zárja a felkészülést a Perutz FC