Trambulin a jótékonysági főzőverseny bevételéből


2020-06-25 13:00:23  | cikk: Babos Petra  | 


Trambulin a jótékonysági főzőverseny bevételéből főképe
Az Erzsébetvárosi Óvoda kapta a tavalyi Erzsébetvárosi Nap jótékonysági főzőversenyén összegyűlt adományt. Az intézmény 220. 000 forintból trambulint vásárolt, melyet ma délelőtt tekintett meg dr. Áldozó Tamás polgármester, Venczel Csaba, a városrész önkormányzati képviselője és Csákvári Judit, a Pápai Városi Óvodák intézményvezetője.
Az eszközt már korábban megvásárolták és elhelyezték az udvaron, de a járványhelyzet miatt elmaradt a hivatalos átadása
 
Dr. Áldozó Tamás polgármester a trambulin vásárlása kapcsán elmondta, szerinte remek választás volt ez a játék, hiszen jól látszik, a gyerekek nagyon örültek neki.
-A jótékonysági főzőversenyeken befolyt adományok jól hasznosulnak. A fenntartó az óvodák működését biztosítja, de mindig vannak olyan szükséges eszközök, játékok, amelyeket ezekből az adományokból könnyen be lehet szerezni - emelte ki a polgármester.
Venczel Csaba önkormányzati képviselő hozzátette, szép hagyomány Erzsébetvárosban, hogy a városrészi nap főzőversenyének bevételét az óvodásoknak, míg az adventi rendezvényt a városrészben élő időseknek ajánlják fel.
-Minden évben nagyon örülök, hogy a jelentős adományt nemes célra fordíthatja az óvoda. Idén trambulint vásároltak. Ez egy rendkívül masszív szerkezetű trambulin, amely tökéletesen alkalmas arra, hogy kielégítse ennek a korosztálynak a mozgásigényét, s fejlessze az egyensúlyérzéküket, reflexüket - mondta Venczel Csaba.
A gyerekek nagyon szeretik a trambulint. Bogdán Gábor hat éves kisfiú elmondta, kedveli a trambulint, hiszen nagyokat lehet vele ugrálni

Petri Lászlóné tagóvoda-vezető ennek kapcsán elmondta, nagyon régi vágyuk vált valóra azzal, hogy egy hatalmas trambulint vásárolhattak.
-A gyerekek nagyon szeretik ezt a játékot. Az udvaron felállított trambulint télre majd a tornaszobában állítjuk fel, most nyáron pedig kint használjuk - tette hozzá, majd elárulta, a városrészi nap adományaiból már nagyon sok mindent beszereztek, többek között szőnyeget, nagyméretű tévét, futóbicikliket, fészekhintát, kis csúszdákat és egyéb kiegészítőket. Többször a karácsonyi ajándékokat egészítették ki, ezzel nagy örömet szerezve a gyerekeknek és a szülőknek egyaránt.
Az óvodások hamar birtokukba is vették a trambulint, s énekelték, "Ugráljunk, mint a verebek,
rajta gyerekek!"

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-05 11:26:33

Beck Zoli és a Szívemhez szorítom


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:58:36

Épülhet a kétszer kétsávos út Győr és Pápa között (cikkünket frissítettük)


ajánlott cikk főképe

2020-09-05 06:35:53

Elbúcsúztatták a nyarat a fúvósok


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 21:51:37

Rézfúvós együttes a meglepetés koncerten