Szombaton adják át a rekortános futópályát


2020-06-30 14:41:17  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Szombaton adják át a rekortános futópályát főképe
Legyen a futás ünnep! Ezzel a mottóval avatják fel július 4-én, szombaton Pápa első rekortános futókörét.

A pápai és környékbeli futók már régóta várnak arra, hogy egyszer egy rekortán (öntött gumi) borítású pályán futhassanak, mostanra ez megvalósul, így a szombati avatás a futók számára egy egész napos ünnep lesz.
A hivatalos program délelőtt 10 órakor kezdődik a Vajda Péter lakótelep mögött, ahol beszédet mond Révész Máriusz, az aktív kikapcsolódás fejlesztéséért és népszerűsítéséért felelős kormánybiztos, dr. Kovács Zoltán országgyűlési képviselő, dr. Áldozó Tamás polgármester valamint Rádi Róbert, a Pápai Atlétikai Club elnöke. Ezt követően zenés bemelegítést tartanak Bali Andrea vezetésével, majd egészen 16 óráig a futók veszik át a terepet és birtokba veszik a körülbelül 1000 méter hosszú futókört. A közösségi futásra minden mozogni vágyót kortól és nemtől függetlenül szeretettel várnak.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-14 19:27:33

Egy vereség, egy döntetlen


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 18:52:35

Hat edzés két hét alatt


ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba


ajánlott cikk főképe

2020-08-08 12:43:39

Erős ellenfelet fogad a Perutz FC