Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC


2020-07-03 12:13:48  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Rutinos labdarúgóval erősített a Perutz FC főképe
Skriba Máté személyében régi-új játékos csatlakozott az NB III-ra készülő Perutz FC alakulatához.

A 2017/2018-as szezonban futballozott már pápai mezben Skriba Máté, aki egy féléves pápai pályafutás (16 meccs, 4 gól) után az elmúlt két szezonban a harmadosztályú Sárvárt erősítette. A Vas megyei alakulatban az elmúlt két idényben 48 meccsen 13 találat fűződik a nevéhez. A pályafutása során az NB I-ben és az NB II-ben is futballozó, korábbi utánpótlás-válogatott támadó a sárga-kékek első nyári szerzeménye.

A pápai csapat július 4-én Mosonmagyaróváron lép pályára.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-25 16:02:12

Jól sikerült a főpróba


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott


ajánlott cikk főképe

2020-07-03 12:04:58

Kitűnő tanuló, országos bajnok az aranyjelvényes atléta


ajánlott cikk főképe

2020-03-15 19:47:56

Szigorú intézkedések a sportéletben