Keresztülhajtott egy autó az új futópályán


2020-07-04 21:51:52  | cikk: HuHa  | 


Keresztülhajtott egy autó az új futópályán főképe
Nem sokkal ezelőtt kaptuk a hírt, hogy egy szürke személygépkocsi keresztülhajtott a ma délelőtt átadott Külső-Várkerti Futópályán. Szemtanúk és a kamerafelvétel szerint a gépkocsivezető hölgy kétszer is keresztezte a pálya nyomvonalát és körülbelül 15 méteren keresztül az egyik kerékkel a pályatesten haladt. Az esetet egy közelben tartózkodó személy fotózta le (képünkön ez a felvétel látható).

A biztonsági kamera felvételei alapján a Pápai Rendőrkapitányság rendőrei rövid időn belül a helyszínre érkeztek és intézkedtek a szabálysértővel szemben. Úgy tudjuk, helyszíni bírságot róttak ki a pályára hajtóra, adatait rögzítették és amennyiben a pályatestet a gépjármű megrongálta, a gépkocsivezető anyagi felelősséggel is tartozik a városnak a károkozásért.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-03 12:38:16

Kárt okoznak a túlnőtt növények


ajánlott cikk főképe

2020-04-25 17:04:45

Minden út a Forrás tanösvényhez vezet


ajánlott cikk főképe

2020-04-18 16:38:40

A Katolikus Karitász is végzi segítő szolgálatát a veszélyhelyzetben


ajánlott cikk főképe

2020-06-29 19:29:40

Mi, pápaiak! - Új mozgalom alakult városunkban