Egyéni csúcsokat futottak


2020-07-16 11:39:52  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Egyéni csúcsokat futottak főképe
A Pápai AC legfiatalabb futóatlétái remek eredményekkel tértek vissza a versenyzés vérkeringésébe, Veszprémben több egyéni csúcs született.

A Sportolj Velünk Sportegyesület (SVSE) szervezésében valósult meg az Egyéni csúcsok versenysorozat második fordulója, ahol több mint 200 versenyző lépett a pályára. A versenynapon a gyerekek 60 méteres és az 1000 méteres síkfutásban bizonyíthattak. A fordulóban a Pápai Atlétikai Club (PAC) atlétái is szép számmal képviselték egyesületüket, közülük szinte kivétel nélkül mindenki megjavította egyéni legjobb eredményét.

- Fiataljaink nagyon ügyesen és eredményesen szerepeltek a regionális szintű versenyen - mesélte Mórocz Katalin, a PAC edzője. - Összesen hat 2008-as és 2011-es születésű gyerekeket vittük el a megmérettetésre, ahol szinte kivétel nélkül mindenki a saját korcsoportjában az első háromban végzett. Nyári Kevin, Németh Bíborka, Kiss Luca, Spreizer Zsigmond, Wölfinger Nóra és Szekér Lili összesen négy első-, két második és két harmadik helyezést ért el, ami azért is remek eredmény, mert négyüknek ez volt az első komoly felmérője.

Mórocz Katalin elmondta, a karanténidőszak után májusban indultak újra az edzések, ahol az atlétika több válfaját is kipróbálhatják az egyesület tagjai. 

- Az utánpótlás-nevelésben fontosnak tartom a sokoldalú képzést, azt, hogy minél több mozgásformával ismerkedjenek meg a gyermekek az atlétikán belül. Ehhez a feltételek már az új atlétika centrum megépülésével adottak lesznek.

A PAC futói a felkészítő versenyek után legközelebb az ifjúsági országos bajnokságon állnak rajtvonal mögé.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros


ajánlott cikk főképe

2020-06-02 11:15:33

Ha nyár, akkor focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-06-05 19:27:24

Újra a tatamin


ajánlott cikk főképe

2020-06-15 10:50:20

Horváth Csanád másodszor lett Magyarország jó tanulója-jó sportolója