Válogatott dartsos nyert Pápán


2020-07-16 17:42:36  | cikk: Haraszti Gábor  | fotó: Holdkő Darts Klub  | 


Válogatott dartsos nyert Pápán főképe
27 indulóval, első alkalommal rendezte meg a Holdkő Darts Klub nyílt versenyét, melyet Ihász Veronika, többször magyar bajnok, válogatott játékos nyert meg.

A résztvevőket a szervezők a minél több játéklehetőség érdekében négy csoportra osztották, ahonnan a legjobb négy került tovább. A 16-os főtáblán a három nyert legig zajló mérkőzések szoros, kiélezett párharcokat hoztak, ilyen volt például Borbély András és Torda Tibor párharca, ahonnan a sümegi játékos jutott tovább 3:2 arányban.

- A legjobb nyolc között olyan mezőny gyűlt össze, ahol megjósolhatatlan volt, hogy ki folytathatja a küzdelmeket - mondta Szalai Richárd, a pápai klub elnöke. - Magas színvonalú, kiélezett mérkőzések zajlottak, melyek során Tóth Patrik, Ihász Veronika, Farkas Gergő és Tóth József is hozni tudta a meccsét. Az elődöntők során Patrik utolsó tartalékait is beleadva játszott, de ez is kevés volt a sikerhez Veronika ellen, a másik ágon az utóbbi időkben nagyon összeszedetten játszó Farkas Gergőnek sikerült győzelmet aratnia Tóth József felett. A döntőben az ifjú titán, Farkas Gergő került szembe a többszörös női bajnok és válogatott Ihász Veronikával, ahol mindenki örömére elmondhatjuk Gergő nem ijedt meg, amit tudott, maximálisan kidobott magából. Ez a győzelemhez nem, de egy szoros, a végletekig kiélezett meccshez elég volt, az opent végül 5-4 arányban Veronika nyerte meg. Szeretnék minden indulónak gratulálni, azt gondolom egy nagyon izgalmas, magas színvonalú tornát tudtunk megrendezni.

A bronzmeccsen Tóth József magabiztosan nyert Tóth Patrik ellen.

Képek:

nincsenek képek

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-14 15:48:01

Világklasszis sportolók is részt vesznek a futóvesenyen


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 14:21:15

Nagyarányú vereséget szenvedett a Perutz FC


ajánlott cikk főképe

2020-07-15 21:51:56

A második félidőben kijött az osztálykülönbség


ajánlott cikk főképe

2020-07-12 19:46:13

Megúszta a brutális balesetet a pápai kerékpáros