Napközis tábor az egészséges életmód jegyében


2020-07-17 16:07:12  | cikk: Babos Petra  | 


Napközis tábor az egészséges életmód jegyében főképe
Tekergő tábor címmel szervezett a Jókai Mór Művelődési és Szabadidő Központ az idei évben két turnusban nyári tábort az általános iskolások részére. Az öt napos tábor központi helyszíne a Huszár Közösségi Ház volt.
Cseh-Müller Orsolya művelődésszervező elmondta, nagy örömükre, idén két nyári tábort tudnak elindítani.
A gyerekek délelőtt kézműveskedtek is

-Az első turnus a héten zajlott. A tábor vegyes programokat kínál a gyerekek számára, hiszen az Egészségfejlesztési Irodával együtt szerveztük az idei programot. Rengeteg foglalkozást kínáltunk a délelőtti órákban. Hétfőtől péntekig a délelőtti órákban mozgásos, játékos feladatokkal készültek az Egészségfejlesztési Iroda munkatársai, szó esett az egészséges életmódról és táplálkozásról is, de a társas kapcsolatokról, az érzelemszabályozásról és a különböző gyerekeket érintő internetes és közösségi oldalak veszélyeiről is. Délelőtt voltak kreatív foglalkozások is, délután pedig opcionális programok vártak a táborozókra. A héten egyszer jártak a strandon, de voltak a Pannonia Reformata Múzeumban az egyiptomi kiállításon és a LEGO játszóházban is, az Esterházy-kastélyban - tudtuk meg Cseh-Müller Orsolyától.
Bolla Julianna 7 éves kislány elmondása szerint nagyon jól érezte magát a táborban, leginkább a kézműves foglalkozások tetszettek neki, ahol többek között hűtőmágnest is készített.
Sinkai Borókának leginkább az egészséges életmóddal kapcsolatos programok tetszettek, hiszen otthon is rendszeresen fogyaszt gyümölcsöt és zöldséget és a táborban még sok hasznos információt tudott meg az egészség megőrzés szempontjából.
A következő tábor augusztus 10. és 14. között várja a gyerekeket.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-08-06 20:52:24

20-ra emelkedett a pápai és Pápa környéki fertőzöttek száma


ajánlott cikk főképe

2020-05-23 11:48:18

Június 8-án kezdődik lomhulladék gyűjtési program


ajánlott cikk főképe

2020-05-04 16:17:46

Harmincan karanténban, száz kisgyermek óvodában - járványügyi helyzet legfrissebb pápai adatait ismertette a polgármester


ajánlott cikk főképe

2020-08-11 20:55:03

Augusztus 11. kedd 20.30 óra: nem emelkedett a fertőzöttek száma hétfő este óta