Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi a Jókai utcán


2020-07-20 13:14:08  | cikk: Babos Petra  | 


Teljes terjedelmében égett egy személygépkocsi a Jókai utcán főképe
Ma 12 óra 15 perckor érkezett a bejelentés, miszerint a Jókai utcán az egyik udvarban kigyulladt egy személygépkocsi. A helyszínre, a Gólyafészek vendéglő melletti udvarba a Pápai Hivatásos Tűzoltók érkeztek ki két járművel, akik egy vízsugárral oltották el a lángokat.
A teljes terjedelmében égő gépkocsi miatt az avar is lángra kapott. Az érintett útszakaszon teljes útzár volt. Személyi sérülés nem történt - tudtuk meg Csondor Henriettától, a megyei katasztrófavédelmi igazgatóság szóvivőjétől.
Az utómunkálatok 12 óra 45 perckor fejeződtek be.

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-05-29 14:22:57

Teljes fordulatszámon pörög a piac


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 18:37:28

Textil arcmaszkok készülnek Pápán


ajánlott cikk főképe

2020-07-04 21:51:52

Keresztülhajtott egy autó az új futópályán


ajánlott cikk főképe

2020-08-05 16:48:16

Már 16 igazolt fertőzött Pápán és környékén! (cikkünket frissítettük)