Sikeres sportévet zárt a Petőfi


2010-06-18 18:52:43  | cikk: Haraszti Gábor  | 


Sikeres sportévet zárt a Petőfi főképe
Az intézmény annak ellenére, hogy a város legalacsonyabb létszámú iskolája, büszke lehet idei sporteredményeire, hiszen az idei tanév során az iskola történetében egyedülálló módon csapatversenyben öt különböző sportágban is az országos döntőig meneteltek. Emellett az egyéni eredmények is büszkeséggel töltik el a Petőfi testnevelőjét, Koncz Jánost.

- Az egyéni eredményeknél az úszókat kell kiemelnem, a diákolimpia országos döntőn Sztyehlik Sára 100 méteres hátúszásban 8., Benecz Fanni 16. helyen ért célba, 100 méteres mellúszásban Sára a 14. helyezést érte el. Ami a csapatsportágakat illeti, az országos gödöllői mezei futóversenyen a VI. korcsoportos lányok borzalmas időjárási körülmények között a 20. helyet csípték el. A tornászlányok legutóbb 10 éve szerepeltek az országos finálén, a Lay Virág, Szalay Krisztina, Pődör Ramóna, Gyurom Natália, Sódli Anikó, Lengyel Zsófia összetételű csapat a 10. pozícióban végzett. Ezt követően az amatőr kézilabdás lányok következtek, Békéscsabán a 16-os döntőn a 13. helyig meneteltek. Az idei legkiemelkedőbb eredmény a kispályás amatőr labdarúgókhoz kapcsolódik, a városi és megyei elsőséget követően az országoson a csoportbeli harmadik helyünk a rangsorban a 9. helyet jelentette, kis szerencsével előrébb is végezhettünk volna. A sort a nagypályás focicsapat zárta, akik a Haladás és a Győri ETO mögött a dobogó legalsó fokára állhattak fel. Bízom benne, hogy jövőre hasonlóan jól fogunk szerepelni, bár nehéz lesz megismételni az idei évet, hiszen az idei sikerekből sok végzős vette ki részét.

A Petőfi idei részletes eredményei itt!

Képek:

Megjelenő valamennyi cikket, minden megjelent képet szerzői jog véd.
A cikkek és képek üzleti felhasználásuk kizárólag a kiadó előzetes engedélyével történhet! Engedély kérhető az engedely(kukac)papa-ma.hu címen.
Üzleti célból a cikket és képet átvevő (az engedély megadása után) kizárólag a saját weboldalán jelentetheti meg, azt saját közösségi oldalán megosztania szigorúan tilos!

Megértésüket köszönjük!
A hozzászólások a Tisztelt Olvasók véleményét tükrözik. A hozzászólás írása regisztrációhoz kötött. A hozzászóló valós személyének megállapítására nincs lehetőségünk. Fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törlésére, amelyek valamely faj, vallás, kisebbség ellen uszítanak, rágalmaznak, személyiségi jogokat sértenek, durva kifejezéseket tartalmaznak. Hozzászólásokban pártprogramokra utalni lehet, ám azokat részleteikben bemutatni nem. A provokáló írásokat töröljük, továbbá fenntartjuk a jogot minden olyan hozzászólás törléséhez, ami a magyar helyesírás szabályait provokatív módon megszegi. A szabályok megszegése a hozzászólás lehetőségének megvonásához vezet! Megkérjük a Kedves Fórumozókat a szabályok betartására!

Ez is érdekelhet
ajánlott cikk főképe

2020-03-12 17:55:31

Egy tucat PELC gól


ajánlott cikk főképe

2020-06-17 18:30:02

Megkezdődött a focitábor


ajánlott cikk főképe

2020-02-28 08:42:35

Perutz ankét


ajánlott cikk főképe

2020-03-24 13:38:24

Atlétika: Füredi Dániel Eb-szintet dobott